S-a aflat! Cine a câștigat FERMA 2019. A plecat acasă cu marele premiu de 50.000 de euro

Publicat pe

Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem cine a câștigat Ferma 2019. Dacă toată lumea s-ar fi așteptat ca marele câștigător să fie Cătălin Moroșanu, lucrurile stau total diferit. Este un concurent la care nimeni nu s-ar fi așteptat să plece acasă cu cei 50.000 de euro.

S-a aflat cine a câștigat primul sezon de la 'Ferma. Un nou început'. În concurs au intrat 18 concurenți, însă doar unul s-a dovedit a fi cel mai puternic. Filmările pentru emisiune s-au încheiat, dar câștigătorul a fost deja ales.

Se pare că Marius Crăciun a câștigat Ferma 2019, potrivit cancan.ro. Din informațiile apărute în presă, se pare că tânărul a intrat la duel cu nimeni altul decât Cătălin Moroșanu, iar în final luptătorul a pierdut în fața lui Marius Crăciun.

Marius Crăciun ar fi avut un câștig dublu, pentru că acesta ar avea o relație cu Diana Belbiță, după terminarea emisiunii, însă asta rămâne de văzut.

Cine e Marius Crăciun de la Ferma 2019

Marius Crăciun a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, este membru al echipei naționale olimpice la Judo și a reușit să ajungă până în finala show-ului Ninja Warrior România. Nu are amintiri prea plăcute din copilărie, pentru că familia sa nu a avut o situație materială foarte bună și își propune ca acum să îi ajute mai mult. Este un tânăr optimist și hotărât.

Citește și: Geanina Ilieș, prima declarație după ce a fost eliminată de la Ferma: „A fost greu, a fost cu lacrimi'

Citește și: Ioana Filimon a fost eliminată de la Ferma. Cătălin Zmărândescu intră în competiție

FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro