S-a aflat! Cine a câștigat FERMA 2019. A plecat acasă cu marele premiu de 50.000 de euro

Publicat pe

Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem cine a câștigat Ferma 2019. Dacă toată lumea s-ar fi așteptat ca marele câștigător să fie Cătălin Moroșanu, lucrurile stau total diferit. Este un concurent la care nimeni nu s-ar fi așteptat să plece acasă cu cei 50.000 de euro.

S-a aflat cine a câștigat primul sezon de la 'Ferma. Un nou început'. În concurs au intrat 18 concurenți, însă doar unul s-a dovedit a fi cel mai puternic. Filmările pentru emisiune s-au încheiat, dar câștigătorul a fost deja ales.

Se pare că Marius Crăciun a câștigat Ferma 2019, potrivit cancan.ro. Din informațiile apărute în presă, se pare că tânărul a intrat la duel cu nimeni altul decât Cătălin Moroșanu, iar în final luptătorul a pierdut în fața lui Marius Crăciun.

Marius Crăciun ar fi avut un câștig dublu, pentru că acesta ar avea o relație cu Diana Belbiță, după terminarea emisiunii, însă asta rămâne de văzut.

Cine e Marius Crăciun de la Ferma 2019

Marius Crăciun a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, este membru al echipei naționale olimpice la Judo și a reușit să ajungă până în finala show-ului Ninja Warrior România. Nu are amintiri prea plăcute din copilărie, pentru că familia sa nu a avut o situație materială foarte bună și își propune ca acum să îi ajute mai mult. Este un tânăr optimist și hotărât.

Citește și: Geanina Ilieș, prima declarație după ce a fost eliminată de la Ferma: „A fost greu, a fost cu lacrimi'

Citește și: Ioana Filimon a fost eliminată de la Ferma. Cătălin Zmărândescu intră în competiție

FOTO: Facebook

S-a aflat! Cine a câștigat FERMA 2019. A plecat acasă cu marele premiu de 50.000 de euroS-a aflat! Cine a câștigat FERMA 2019. A plecat acasă cu marele premiu de 50.000 de euro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter