S-a aflat cine i-a împăcat pe Mario Fresh și Jador cu agresorii lor, după bătaia din parcarea unui club din Mamaia: "Să se facă pace, să fie bine pentru toată lumea"

Publicat pe

S-a aflat cine este persoana care a reușit să-i împace pe Jador și Mario Fresh cu agresorii lor, după ce au fost bătuți în parcarea unui club din Mamaia!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cancan.ro dezvăluie în exclusivitate că în spatele împăcării dintre Mario Fresh, Jador și agresorii lor ar sta nimeni altul decât Roger Bogdan, cunoscut în showbiz ca Bodyguard-ul VIP-urilor'.

În urmă cu nouă zile, șapte agresori s-au năpustit asupra lui Mario Fresh și a lui Jador, spre dimineață, la ieșirea dintr-un club din Mamaia. Ceea ce i-ar fi făcut pe atacatori să dea un pas înapoi ar fi fost țipetele Alexiei Eram, care s-a arătat extrem de speriată. S-a apelat numărul de urgență 112, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia fiind sesizați cu privire la un conflict produs în zona unui club din staţiunea Mamaia.

Citește și: Andreea Bălan împlinește azi 36 de ani! Artista trece prin momente dificile, dar își păstrează zâmbetul pe buze:„Fericirea înseamnă zâmbetele copiilor mei!'/ EXCLUSIV

Pe parcurs, atât victimele, cât și agresorii au mers la Poliție și nimeni nu s-a gândit că după un asemenea conflict ar putea surveni și împăcarea.

Roger Bogdan s-ar fi implicat, a intermediat și ar fi reușit să-i împace pe Mario Fresh, Jador și agresori. Se pare că discuția de împăcare ar fi avut loc într-un fast-food din Pitești.

„Mai bine ne înțelegem”

Cel mai indicat este să se facă pace, să fie bine pentru toată lumea. Nu este în regulă să implicăm poliția, este între noi, mai bine ne înțelegem', ar fi fost mesajul pe care Jador și Mario Fresh l-ar fi primit după câteva ore de la conflictul iscat.

Citește și: Arată incredibil, la 45 de ani! Cum se menține în formă Adriana, soția antrenorului Dan Petrescu.Nu degeaba este alintată „Victoria Beckham de România'!

La rândul lui, Roger Bogdan ar fi fost sunat de Emanuel, campion la Jiu-Jitsu Brazilian, bun prieten cu Alex Velea, Mario Fresh și băieții de la studio și i-ar fi solicitat lui Roger să intervină. S-a luat legătura cu părțile implicate și s-a stabilit o întâlnire cu băieții din Târgu-Jiu. Pe terasa unui fast-food din Pitești, fiecare parte și-ar fi spus cuvântul, iar în cele din urmă s-a ajuns la împăcare.

Ambele părți și-au cerut scuze și s-ar fi retras plângerea de la Poliția Constanța.

Citește și: Brigitte Pastramă și-a dat fiul afară din casă, după scandalul monstru. Robert Sfăt spune că a ajuns pe străzi:'Sunt un orfan exportat la București la 14 ani'

Scandalul ar fi pornit de la o neînțelegere. În momentul în care Jador a refuzat invitația de a sta la o masă și s-ar fi retras rapid dintr-un grup de persoane, care i s-ar fi adresat, din inerție, l-a lovit peste față pe unul dintre băieții din Târgu-Jiu. Tinerii au crezut că gestUl a fost unul intenționat, motiv pentru care au decis să-și facă dreptate.

S-a aflat cine i-a împăcat pe Mario Fresh și Jador cu agresorii lor, după bătaia din parcarea unui club din Mamaia: "Să se facă pace, să fie bine pentru  toată lumea"S-a aflat cine i-a împăcat pe Mario Fresh și Jador cu agresorii lor, după bătaia din parcarea unui club din Mamaia: "Să se facă pace, să fie bine pentru  toată lumea"

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter