S-a confirmat încă un caz de coronavirus la Acces Direct! Anunțul făcut de Mirela Vaida: "Voi repeta testul". Ce se întâmplă cu emisiunea

Publicat pe

Mirela Vaida a anunțat că s-a depistat încă un caz de coronvirus în echipa Acces Direct, motiv pentru care s-a luat decizia de a se renunța la filmări pentru o perioadă de timp, pentru siguranța tuturor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida a anunțat încă un caz de COVID-19 la Acces Direct. Întrucât ar trebui să intre în contact zilnic, în vederea combaterii răspândirii virusului, s-a luat decizia de a se izola pentru a nu se pune în pericol unii pe ceilalți.

Drept urmare, filmările pentru emisiunea Acces Direct au fost oprite pentru moment. Se păstrează în permanență legătura cu DSP-ul pentru a se ține situația sub control.

Citește și: Dieta ușoară cu care Gabriela Cristea a slăbit 25 de kilograme:„Am avut obezitate de gradul 1!'

„Bună dimineața! Aseară, târziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, în rândul echipei noastre. Pentru că interacționăm zilnic unii cu ceilalți, atragem automat calitatea de contacti direct' și nu vrem să ne punem în pericol pe noi și pe ceilalți! Tocmai de aceea s-a luat decizia că de azi să stăm acasă cu toții, o perioada de timp, ținând legătură cu DSP-ul și respectând toate prevederile legale”, a anunțat Mirela Vaida.

Mirela Vaida: „Pentru siguranța mea și a familiei, voi repeta testul PCR!”

În ceea ce o privește, prezentatoarea a ținut să precizeze că se simte bine și nu are niciun simptom specific, însă va repeta testul PCR pentru siguranța sa și a familiei sale.

Citește și: Vulpița, infectată cu noul coronavirus, îi taxează dur pe cei care nu poartă corect masca:„Știți că este recomandat să o purtați pe nas, nu sub bărbie?'

„Eu mă simt foarte bine, deocamdată, fără vreun simptom specific și sper să rămân așa! Pentru siguranța mea și a familiei, voi repeta testul PCR în mod periodic! Vă mulțumim pentru înțelegere și griji și abia aștept să ne reîntoarcem în direct, zilnic! Sunt alături de colegii mei aflați deja in izolare și mă rog să treacă repede și bine peste această perioada! Să aveți cu toții liniște și sănătate!! Doamne ajută!”, a mai scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

Reamintim că Veronica și Viorel Stegaru, prezenți în platoul Acces Direct, au fost și ei infectați cu noul coronavirus.

Filmările pentru Acces Direct au fost suspendate temporar

Filmările pentru emisiune urmează să fie suspendate temporar, potrivit unui comunicat transmis de Antena 1.

„Filmările pentru Acces Direct au fost suspendate temporar. În urma apariţiei cazurilor infectate cu COVID-19, pentru a proteja sănătatea echipei şi a invitaţilor, show-ul va lua o pauză.

Încă de săptămâna trecută, când au fost confirmate primele cazuri, echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 şi siguranța persoanelor. Începând de azi şi până la finalul săptămânii, Antena 1 va redifuza cele mai bune ediţii ale acestui sezon, urmând ca de luni, 3 august, să intre pe post ediţiile speciale, fresh, înregistrate în avans de echipă pentru perioada vacanţei de vară”.

Citește și: Fratele lui Florin Salam, testat pozitiv pentru noul coronavirus!A fost transferat de urgență la „Matei Balș'

S-a confirmat încă un caz de coronavirus la Acces Direct! Anunțul făcut de Mirela Vaida: "Voi repeta testul". Ce se întâmplă cu emisiuneaS-a confirmat încă un caz de coronavirus la Acces Direct! Anunțul făcut de Mirela Vaida: "Voi repeta testul". Ce se întâmplă cu emisiunea
 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter