Ce salariu are Mirela Vaida ca prezentatoare la Acces Direct: ”Eu am o sumă...”

Publicat pe

Ce salariu are Mirela Vaida ca prezentatoare a emisiunii Acces Direct. A recunoscut în direct câți bani încasează în televiziune. Vedeta nu a ezitat să vorbească despre acest subiect și să le spună oamenilor cât se câștigă în televiziune. Artista a dezvăluit chiar în direct, de la cârma emisiunii de unde încasează salariul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune. Artista are o carieră de invidiat, pentru care a muncit enorm. Cântăreața se bucură de un succes imens și de foarte mulți oameni care o iubesc și o apreciază, pentru emisiunile pe care le-a moderat de-a lungul timpului. Mirela Vaida are un public numeros, care stă lipit cu ochii de micul ecran, să vadă emisiunea pe care aceasta o prezintă

Ce salariu are Mirela Vaida ca prezentatoare la Acces Direct: 'Eu am o sumă...'Ce salariu are Mirela Vaida ca prezentatoare la Acces Direct: 'Eu am o sumă...'

Cu siguranță, mulți s-au întrebat cu timpul, cât de mult se câștigă în acest domeniu, mai ales ca moderator al unei emisiuni apreciate și foarte vizionate. Publicul este curios cât de mult câștigă Mirela Vaida, de exemplu, moderatoarea de la Acces Direct. Vedeta a evitat să vorbească mereu despre acest subiect, căci lucrurile de acest gen sunt mereu confidențiale.

Citește și: Cum arată vila în care locuiește Mirela Vaida. Are o curte imensă și foarte frumoasă

Citește și: Amalia Bellantoni s-a întors la Acces Direct. Cum a reacționat Mirela Vaida: „La mine acasă fac regulile mele…”

Citește și: Adrian Minune se retrage din muzică și face declarații controversate: „Mai am de trăit 10 – 15 ani…”

Citește și: Raluca Bădulescu, declarații neașteptate după ce a anunțat divorțul de soțul ei: „A fost fericit până să mă cunoască pe mine”

Ce salariu are Mirela Vaida ca prezentatoare la Acces Direct

De data aceasta, Mirela Vaida a recunoscut cât câștigă ca prezentatoarea uneia dintre cele mai vizionate emisiuni de la noi din țară. Cunoscuta artistă a hotărât să le închidă gura răutăcioșilor și să vorbească despre subiectul – salariu.

'Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă. Se înmulţeşte cu câte zile am lucrat.”, a dezvăluit Mirela Vaida, acum ceva timp, la TV.

Cum este meseria de prezentator în opinia Mirelei Vaida

Mirela Vaida este de părere că meseria de prezentator TV nu este deloc ușoară, pentru că implică situații neprevăzute. Artista a avut parte de-a lungul timpului de multe situații neplăcute ori de întâmplări neașteptate. În ciuda tuturor, aceasta a reușit să se controleze în fața publicului, care o urmărește din fața televizorului.

„De la a cădea sunetul, la a cădea lumina, de la a pica generatorul, până la a fi pe punctul de a primi bolovani în cap. Cea mai mare provocare este să poți să rămâi tu după orice ți se întâmplă în direct. (…) Asta înseamnă direct”, mai spunea Mirela Vaida.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter