Raluca Bădulescu, declarații neașteptate după ce a anunțat divorțul de soțul ei: "A fost fericit până să mă cunoască pe mine"

Publicat pe

Raluca Bădulescu, declarații după ce a anunțat divorțul de Florin Stamin. Raluca Bădulescu și soțul ei, Florin Stamin, divorțează, după 13 ani de căsnicie. Cei doi au căzut de comum acord să urmeze căi separate în viață, iar anunțul a fost făcut în urmă cu doar câteva zile. Invitată la un podcast, jurata de la emisiunea Bravo, ai Stil! a vorbit deschis relația cu fostul ei partener.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Raluca Bădulescu și soțul ei, Florin Stamin, divorțează, după 13 ani de căsnicie. Vestea a fost dată chiar de jurata de la Bravo, ai Stil!, care a dezvăluit că ea și încă partenerul ei în acte au decis să înceapă un nou capitol în viață, însă separați.

Raluca Bădulescu, declarații neașteptate după ce a anunțat divorțul de soțul ei: "A fost fericit până să mă cunoască pe mine"Raluca Bădulescu, declarații neașteptate după ce a anunțat divorțul de soțul ei: "A fost fericit până să mă cunoască pe mine"

Invitată acum la podcastul lui Gojira, îndrăgita vedetă a vorbit deschis despre momentul în care și-a cunoscut fostul partener de viață, dar a oferit și detalii neștiute despre relația cu acesta. Iată declarațiile făcute de Raluca Bădulescu!

Citește și: Ce înălțime și ce greutate are Raluca Bădulescu:„Regimul pe care l-am ținut se bazează pe…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Raluca Bădulescu să fie vedeta cu cea mai mică talie din România:’Nici mie nu-mi vine să cred’

Citește și: Unde au ales Meghan Markle și Prințul Harry să o boteze pe Lilibet Diana.Nu va fi botezată în fața Reginei Elisabeta

Citește și: Motivul pentru care Adela Popescu e confundată mereu pe stradă cu Dana Rogoz:„Mă tem că…’

Raluca Bădulescu, declarații după ce a anunțat divorțul de soțul ei

Deschisă din fire, Raluca Bădulescu a fost cea care a anunțat că divorțează de soțul ei, Florin Stamin. Vedeta de la Kanal D a mărturisit că vor rămâne conectați pentru totdeauna, având în vedere că au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de 13 ani.

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare’, a declarat Raluca Bădulescu.

Vedeta a fost invitată recent la podcastul lui Gojira, „Aproximativ discuții', unde a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu fostul ei partener, dar a precizat și cum s-a cunoscut cu acesta.

Se făcea că Raluca Bădulescu se afla la un after hours, moment în care l-a observat pe Florin și i-a atras imediat atenția. A fost chimie între ei de la început, așa că au continuat să țină legătura. Au ajuns să formeze unul dintre cele mai apreciate cupluri în showbiz, însă relația lor s-a destrămat brusc.

Ba chiar mai mult, aceasta a adăugat, mai în glumă, mai în serios, că Florin era mult mai fericit înainte să o cunoască.

„Pe soțul meu, pe Florin l-am cunoscut la un after hours. Îmi plăcuse mult de el, foarte mult. Se întorsese din Valencia, eu mai țărancă de aici nu știam ce îmi povestea. A fost și el fericit până să mă cunoască pe mine. Acum e fericit în continuare. El are viața lui, eu am viața mea. Am stat pe capul lui nasol', a spus Raluca Bădulescu pe YouTube, mai în glumă, mai în serios.

sursă foto- Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter