Cum se înțelege Oana Roman cu soția tatălui ei, Silvia Chifiriuc: ”Nici nu vreau să...”

Publicat pe

Cum se înțelege Oana Roman cu soția tatălui ei, Silvia Chifiriuc. Vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl ei, Petre Roman, dar și despre cum se înțelege cu soția acestuia. Mai mult decât atât, Oana Roman a dezvăluit și cum stau lucrurile între fetița ei și bunicul acesteia. Petre Roman este foarte ocupat, însă atunci când are liber, petrece timp cu Isabela.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana Roman a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care o are cu tatăl ei, Petre Roman, dar și cu soția acestuia Silvia Chifiriuc. Mai mult decât atât, vedeta a vorbit și despre cum se înțelege fiica ei, Isabela, cu bunicul Petre Roman. Se pare că aceștia au o relație specială și petrec timp minunat împreună, bineînțeles atunci când se poate.

Cum se înțelege Oana Roman cu soția tatălui ei, Silvia Chifiriuc: 'Nici nu vreau să...'Cum se înțelege Oana Roman cu soția tatălui ei, Silvia Chifiriuc: 'Nici nu vreau să...'

Petre Roman este foarte ocupat în general, însă în timpul liber, acesta petrece timp cu Isabela, nepoata lui. Oana Roman spune că Isabela este de-a dreptul fascinată de bunicul ei și mereu îi place să îi fie alături. Vedeta susține că Isabela a înțeles cât de ocupat este bunicul ei și ce responsabilități are, așa că cei doi se văd, atunci când este posibil.

Citește și: Silvia Chifiriuc, declarație de dragoste pentru Petre Roman, după 17 ani de relație: „Am tras linie ca să nu aibă el de suferit”

Citește și: Oana Roman, întâlnire emoționantă cu tatăl ei, Petre Roman: „Ne era tare dor de el…”

Citește și: Shakira și Gerard Pique, fotografiați împreună la o zi după ce au confirmat că se despart: „Pentru bunăstarea copiilor noștri…”

Citește și: Roxana Hulpe are un nou iubit. S-a despărțit de chef Alex Petricean, înainte de nuntă

Ce relație este între Isabela și Petre Roman

Oana Roman susține că Isabela își iubește și apreciază foarte mult bunicul, pe Petre Roman. Fetița și tatăl vedetei au o relație bună, chiar dacă nu se văd prea des. Asta pentru că politicianul are un program foarte încărcat.

Cred că acum vreo lună. Iza îl iubește foarte mult și e fascinată de el. A văzut și a înțeles ce mare personalitate este el. Când mergem la el îl întreabă tot felul de lucruri, discută și au o relație ok. Mi-aș dori să ne vedem mai des, dar am un program agitat, el la fel, e și președintele unei universități din Elveția. O parte din timp și-o petrece și acolo. Încercăm să ne vedem mai des, dar nu ne iese întotdeauna', a declarat Oana Roman, pentru Impact.

Cum se înțelege Oana Roman cu soția tatălui ei, Silvia Chifiriuc

Mulți erau, cu siguranță, curioși ce fel de relație există între Oana Roman și soția tatălui ei, Petre Roman. Vedeta recunoaște că nu există niciun fel de legătură între ele două. 'Nu avem relații. Și nici nu vreau să discut asta', a mai spus Oana Roman pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter