Silvia Chifiriuc, declarație de dragoste pentru Petre Roman, după 17 ani de relație: "Am tras linie ca să nu aibă el de suferit"

Publicat pe

Silvia Chifiriuc și Petre Roman sunt împreună de 17 ani, timp în care s-au cunoscut foarte bine și au învățat să treacă peste probleme. Se surprind reciproc cu gesturi mici și, astfel, și-au sudat și mai bine relația. De curând, iubita fostului premier i-a făcut o declarație de dragoste partenerului ei. Iată ce cuvinte frumoase i-a transmis!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sunt împreuntă de 17 ani și au un băiat, Petrus, în vârstă de 12 ani. Timpul le-a arătat că sunt făcuți unul pentru altul, așa că tot ce au făcut a fost să se bucure din plin de povestea de iubire pe care o trăiesc. Silvia Chifiriuc și Petre Roman se surprind mereu cu gesturi mici și, astfel, și-au sudat și mai bine relația.

Silvia Chifiriuc, declarație de dragoste pentru Petre Roman, după 17 ani de relație: "Am tras linie ca să nu aibă el de suferit"Silvia Chifiriuc, declarație de dragoste pentru Petre Roman, după 17 ani de relație: "Am tras linie ca să nu aibă el de suferit"

De curând, iubita fostului politician i-a făcut o declarație de dragoste partenerului ei. Aceasta i-a dedicat o melodie intitulată 'Bine ai venit, iubire'!

Citește și: Silvia Chifiriuc, după 17 ani de relație cu Petre Roman:”Am fost țintă, dar nu îmi pare rău de nimic!”

Citește și: Cu cine s-a iubit Silvia Chifiriuc înainte de Petre Roman.A avut o relație cu un italian cu 47 de ani mai în vârstă decât ea

Citește și: Iulia Sălăgean, adevărul despre prietenia cu Bianca Drăgușanu:„A insistat să mă cunoască

Citește și: Cum arata casa lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor:'Viața la țară să știți că e frumoasă…'

Silvia Chifiriuc, declarație de dragoste pentru Petre Roman

Petre Roman și actuala lui parteneră trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt împreună de ani buni, iar dragostea dintre ei a trecut testul timpului. Silvia spunea că a avut încredere de la început în dragostea lui Petre Roman și a știut că relația lor va fi una de durată, chiar dacă s-au lovit de neîncrederea oamenilor.

După 17 ani de relație, în care au trecut peste orice obstacol împreună, Silvia Chifiriuc i-a făcut o declarație de dragoste lui Petre Roman. Mai exact, artista i-a dedicat o melodie intitulată 'Bine ai venit, iubire'.

Cei doi soți sunt invitați duminică de către Diana Matei și Adrian Enache, în platoul emisiunii Start Show România de la postul Național TV. Tot atunci, Silvia îi va face o dedicație muzică partenerul ei.

Cum se înțelege Silvia Chifiriuc cu Petre Roman, după 17 ani de relație

Chiar și după atâta timp, flacara dintre Petre Roman și Silvia Chifiriuc este încă aprinsă. Vedeta a povestit cu lux de amănunte cum se înțelege cu iubitul ei, după 17 ani.

„Eu am trăit o viață foarte frumoasă, cu toți prietenii mei, cu toți partenerii mei de viață. Am lăsat totul curat în urmă, frumos. Când m-am mutat în București și ne-am îndrăgostit, această mare iubire de care eu am avut parte, am tras linie foarte elegant, ca să nu aibă el (n.red.: Petre Roman) de suferit.

În sensul să nu vină cineva să spună: „Uite, Silvia trebuie să-mi dea cutare lucru'. Dimpotrivă, eu am fost generoasă. Am lăsat de la mine să fie bine’, a mai spus soția lui Petre Roman.

sursă foto- Facebook, captură video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter