Motivul pentru care Anamaria Prodan și Reghecampf întârzie divorțul. Impresara: „Îi e frică de partaj, probabil nu mai are nimic”

Publicat pe

Motivul pentru care Anamaria Prodan și Reghecampf întârzie divorțul. Impresara a făcut, recent, câteva dezvăluiri din spatele procesului de divorț. Dacă înainte de sărbători, cei doi păreau că au dat uitării tot ce s-a întâmplat între ei, acum, ideea de a se despărți, în mod legal și amiabil, e destul de îndepărtată. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț la Judecătoria Buftea, după aproape 15 ani de mariaj. Chiar dacă cei doi își doresc să meargă pe drumuri separate, despărțirea lor încă nu s-a întâmplat pe cale legală și în termeni amicali. Anul trecut, antrenorul Universității Craiova a fost cel care a anunțat vestea care i-a șocat pe fani. De atunci, separarea lor a ținut prima pagină a ziarelor de scandal, timp în care cei doi și-au aruncat vorbe dure în spațiul public. 

Motivul pentru care Anamaria Prodan și Reghecampf întârzie divorțul. Impresara: „Îi e frică de partaj, probabil nu mai are nimic'Motivul pentru care Anamaria Prodan și Reghecampf întârzie divorțul. Impresara: „Îi e frică de partaj, probabil nu mai are nimic'

În luna octombrie a anului trecut, Laurențiu Reghecampf a depus actele pentru divorțul de Anamaria Prodan. Prima înfățișare în proces a avut loc în luna februarie, apoi a fost reprogramată pentru luna aprilie. Atunci, antrenorul și impresara au stat față în față. Dacă înainte de Paște, totul părea dat uitării, acum, lucrurile nu stau așa cum și-au imaginat cei doi, fiind încă soț și soție. 

Citește și: Anamaria Prodan îl dă în judecată pe avocatul lui Reghe:”Va da socoteală, vreau să scap de ei”

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, război pentru Bebeto:”Este mascarada pe care o face să ascundă mizeriile „

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, vacanță romantică la Monte Carlo.Cum au fost surprinși

Citește și: Robert Turcescu se întoarce în televiziune.Ce emisiune va prezenta

Motivul pentru care Anamaria Prodan și Reghecampf întârzie divortul: are legătură cu partajul

Înainte de Paște, avocații au anunțat că, împreună cu clienții lor, vor stabili o întâlnire pentru rezolva problema în cauză. Întâlnirea, de fapt, nu a mai avut loc și ei nu vor divorța la notar. Impresara susține că ea l-a rugat în repetate rânduri pe Laurențiu Reghecampf să meargă la notar să divorțeze, însă antrenorul a refuzat. Ea e de părere că Reghecampf se teme de partaj.

„Nu vreau nici să aud ce face, dacă face, sau cu cine face. Să facă 100 de copii cu 100 de fete de oraș. Atâta poate, atâta face. El este ca elasticul. Am tras de el să-l fac cunoscut, mare, respectat și… s-a întors la forma lui inițială.

Nu e treaba mea sau a copiilor mei ce face și cu ce se ocupă Reghe. Am tot rugat lumea să evite să vorbească despre el, că nu ne interesează. L-am rugat de mii de ori să vină la notar să divorțăm instant. Îi e frică de partaj, căci probabil nu mai are nimic. Aflu din oraș că este împrumutat de la toți. Asta a făcut el din viața lui și probabil că de aici i se va trage declinul', a declarat Anamaria Prodan pentru Click.ro.

Laurențiu Reghecampf nu a făcut declarații până acum referitoare la un posibil divorț la notar. Următorul termen pentru procesul de divorț este stabilit pentru luna mai. 

Câte procese deschise are Anamaria Prodan 

Impresara are încă două procese, intentate înainte de Paște, pentru calomnie, venite din partea lui Laurențiu Reghecampf și a iubitei lui, Corina Caciuc. Plus unul, în ceea ce-l privește pe fiul lor cel mic, Laurențiu Reghecampf Jr. 

În cadrul emisiunii online „Fiță cu Adiță’, agentul FIFA a dezvăluit câte procese are cu Reghe. Conform spuselor Anamariei Prodan, Laurențiu Reghecampf i-ar fi deschis, în total, aproximativ șapte procese. 

„Am atât de multe procese deschise de Reghe și de Caciuc că nici nu le mai știu numerele. Ne trimite mesaje zilnic că o să ne mai deschidă câte unul. Zâmbesc și mă minunez și eu. Nu vreau să mai comentez. Vreau doar să scap de ei pe viață. Să stea în lumea lor și să uităm că au existat în viața copiilor mei și în a mea.

Mergem mai departe doar cu amintirile frumoase ale acestei căsnicii. Restul Reghe sau Cauciuc, sau cum o cheamă, nu e treaba noastră. Avocatul meu ține socoteala proceselor pe care le deschid zilnic! Dar la fiecare aducem martori, iar povestirile cu siguranță sunt savuroase și de interes național și internațional', a declarat Anamaria Prodan pentru Click.

Sursă foto: arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter