Robert Turcescu se întoarce în televiziune. Ce emisiune va prezenta

Publicat pe

Robert Turcescu se întoarce în televiziune. Robert Turcescu s-a desconspirat în direct, acum opt ani, la emisiunea Sorinei Matei, de la postul B1 TV. Jurnalistul revine în televiziune, la același post, cu show-ul Sub semnul întrebării'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Robert Turcescu se întoarce în televiziune. În 2014, în emisiunea Sorinei Matei,  a recunoscut că a lucrat ca locotenent colonel sub acoperire, înainte postând mai multe documente pe blogul său personal. Acum, jurnalistul revine la B1 TV, cu o nouă emisiune, scrie paginademedia.ro.

Robert Turcescu se întoarce în televiziune. Ce emisiune va prezentaRobert Turcescu se întoarce în televiziune. Ce emisiune va prezenta

Citește și: Ce frumoasă este fata lui Robert Turcescu!Cum arată Ioana la 20 de ani și di ce-și câștigă banii

Citește și: Tatăl lui Robert Turcescu a murit.Mesajul emoționant al jurnalistului

Citește și: Cum arată monumentul ridicat în memoria lui Răzvan Ciobanu, chiar în locul în care și-a pierdut viața.Pe piatra funerară sunt scrise versuri emoționante

Citește și: Simona Gherghe a anunțat în direct că va lipsi de la emisiunea Mireasa.Cine o înlocuiește

Robert Turcescu se întoarce în televiziune

Robert Turcescu va fi din nou realizator de televiziune, la postul de ştiri B1 TV unde se va ocupa de intervalul orar 16.00-18.00, de luni până joi. Numele emisiunii va fi tot „Sub semnul întrebării', ca şi până în 2014, iar prima difuzare va fi în data de 2 mai.

Turcescu revine la B1 TV după opt ani. În 2014, în emisiunea Sorinei Matei, Robert Turcescu a făcut dezvăluirea care a şocat, la vremea respectivă pe toată lumea: Am fost locotenent colonel sub acoperire!

După autodenunțul din 2014, jurnalistul a mers să lucreze la un la EVZ, iar mai apoi a intrat în politică. În presă, Robert Turcescu s-a întors anul trecut.

Robert Turcescu a recunoscut că a fost locotenent sub acoperire

În urmă cu mai mulți ani, Robert Turcescu a șocat o țară întreagă, după ce a postat pe blogul său mai multe documente care atestau că a fost locotenent colonel sub acoperire.

Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos câteva dintre statele de plată, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales să nu-l trădez pe bunul Dumnezeu şi să fac această mărturisire publica. Refuz să fiu Iuda în faţa lui Christos, chiar dacă astăzi, celor ce vor citi şi vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se întâmplă. Rugaţi-vă pentru mine şi cu mine să fim iertaţi şi izbăviţi. Sunt pregătit sa îndur oprobiul public, îl merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecători drepti. Cu Dumnezeu înainte şi va fi bine! Vă cer iertare tuturor!”, a fost mesajul lui Robert Turcescu.

În aceeași zi, acesta mergea în emisiunea Sorinei Matei și a confirmat totul, dar a precizat și faptul că nu o să mai fie la cârma emisiunii Sub semnul întrebării'.

sursă foto- Facebook, Captură Video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter