Tatăl lui Robert Turcescu a murit. Mesajul emoționant al jurnalistului

Publicat pe

Tatăl lui Robert Turcescu a murit. Barbu Turcescu s-a stins azi, 16 octombrie, iar fiul său a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

„Tatăl meu, Barbu Turcescu, a fost cel mai bun tată din lume. Bunul meu tată s-a dus la Domnul, în această dimineată. Toti cei care l-au cunoscut si vor sa-si ia ramas bun de la el sint asteptati incepind de miine dupa-amiaza la capela cimitirului din satul Valea Mare Podgoria, oras Stefanesti, judetul Arges. Inmormintarea va fi joi, 18 octombrie, in cimitirul de la Valea Mare, la ora 12.00. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, dragul meu tată!', a scris Robert Turcescu pe Facebook.

În urmă cu un an, Robert Turcescu mărturisea despre tatăl său, tot într-o postare publică, faăcută pe pagina sa de facebook, că acesta este pentru el 'personaj de poveste, omul de la care am invatat atit de multe si bune, si… nebune'.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter