Ce frumoasă este fata lui Robert Turcescu! Cum arată Ioana la 20 de ani și di ce-și câștigă banii

Publicat pe

Robert Turcescu are toate motivele să fie mândru de fiica lui! La 20 de ani, Ioana Taisia nu este doar foarte frumoasă, ci și o fată deșteaptă, căreia îi place să învețe! Tânăra este studenta unei universități de prestigiu din Statele Unite ale Americii și a lansat și o colecție de lenjerie intimă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

La doar 20 de ani, Ioana Taisia, fiica lui Robert Turcescu, își câștigă singură cea mai mare parte din bani și a pus deja bazele unei afaceri. În vara anului 2020, Ioana a realizat o colecție de corsete în parteneriat cu Oana Nuțu, actuala soție a tatălui ei.

Ce frumoasă este fata lui Robert Turcescu! Cum arată Ioana la 20 de ani și di ce-și câștigă baniiCe frumoasă este fata lui Robert Turcescu! Cum arată Ioana la 20 de ani și di ce-și câștigă banii

Frumusețea a ajutat-o pe fiica lui Robert Turcescu să aibă deja o carieră frumoasă în modă și este nu doar creatoare, ci și model.

Ioana a avut dintotdeauna o pasiune pentru modă și blogging, iar preocuparea mamei sale vitrege cu designul vestimentar nu a făcut decât să-i cultive acest hobby. „De mică îmi plăcea să mă îmbrac singură. Nu prea o lăsam pe mama să-mi aleagă ținutele', spunea Ioana în decembrie 2020, pe YouTube.

Pasionată și de design vestimentar, tânăra a acceptat provocarea Oanei Nuțu și astfel s-a născut noul business, o nouă colecţie a unei linii foarte sexy şi tinereşti de corsete, participând și în calitate de model într-o sesiune de fotografie, toate ipostze senzuale și chair sexy, în care Ioana a îmbrăcat o parte din produsele din colecția celor două.

La sesiunea foto de prezentare a participat și mama Ioanei, Corina Ilie, care a și postat pe rețelele de socializare aventura ei de la ședințele foto.

'Sunt atât de mândră de ea, de creativitatea, munca grea şi determinarea ei!! Nu-mi vine să cred că port corset YoYo – şi că mi se potriveşte al naibii de bine! Aşadar, doamnelor, nu ezitaţi să vedeţi întreaga colecţie şi să o arătaţi fiicelor şi prietenilor voştri' este mesajul postat de mama Ioanei pe contul său de socializare.', spunea Corina Ilie atunci.

Ioana Turcescu este pasionată de modă încă din copilărie

Timp de 8 ani, tânăra a urmat cursurile unei școli private. „Acolo purtam uniformă. Exista doar vinerea, în care puteam veni îmbrăcați în orice voiam. Îmi planificam outfitul de luni, pentru că era ziua în care puteam să mă exprim', a mai spus Ioana, potrivit Unica.ro.

„Am intrat la liceu [Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc'] și am început să mă exprim prin cum mă îmbrăcam. (…) În momentul în care m-am mutat în America, în capul meu, și cred că mulți dintre voi gândiți la fel, [aveam impresia] că toată lumea se îmbracă stylish, pentru că sunt atât de multe magazine, atâtea style icons.

Am avut impresia că o să ajung acolo și nu o să ies din mulțime, ba chiar că o să fiu sub nivelul tuturor. [Din contră], toată lumea se îmbrăca la fel, iar eu eram diferită. Mulți prieteni mi-au spus că am talent în zona asta. Ăla a fost momentul în care m-am gândit că pot face ceva în direcția asta', a completat.

Citește și: Reacția Claudiei Pătrășcanu, după ce a aflat de nunta dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu:„Să-mi dea divorțul mai întâi’

Citește și: Alex Bodi, după ce a urmărit-o pe Bianca Drăgușanu la salon:„N-am vrut s-o las să conducă plânsă și agitată’

Citește și: Cum arată Andreea Esca nemachiată, la 47 de ani. În trecut a apelat la botox pentru a scăpa de riduri, dar s-a lecuit! Ce trucuri are acum

Ioana Turcescu s-a întors în România în vara anului 2020

„A fost o perioadă oribilă din viața mea. Am fost carantinată în America, nu am putut să ies din casă 4 luni de zile, școală online, mi s-au anulat 7 mii de zboruri, apoi am ajuns acasă până la urmă.

Back story, soția tatălui meu este designer, Oana Nuțu, mama mea vitregă. M-am carantinat la ei acasă', a adăugat Ioana. În aceeași perioadă, Ioana a creat prima ei colecție de corsete.

Cum este cunoscută pe net Ioana Turcescu

În mediul online, Ioana este cunoscută drept Yoyo. „Când eram mică, pe la vreo 11 ani, eram cu tata într-o vacanță și mi-am cumpărat un yoyo. Îmi plăcea să mă joc cu el. Tata știa că îmi doream extrem de tare o poreclă, n-am nici cea mai vagă idee de ce.

Tata mi-a zis Yoyo în glumă, dar eu am luat-o foarte în serios. Am mers la școală și le-am zis tuturor că de acum îmi spuneți Yoyo, eu exist ca Yoyo', mai povestea Ioana în urmă cu ceva timp.


 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter