Horoscop 30 mai 2021. Sfaturi importante pentru fiecare zodie

Publicat pe

Horoscop 30 mai 2021. Astrele aduc sfaturi importante pentru fiecare zodie. Pentru Tauri există șanse mari de avansare în carieră, iar Vărsătorii trebuie să aibă mare grijă la comunicarea în relație. Vorbele spuse la nervi pot dăuna grav, atât în zona profesională, cât și în cea sentimentală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 30 mai 2021. Berbec

Cineva, care îți place în mod deosebit te aduce la o înțelegere asupra a ceea ce vrei de la un parteneriat. Indiferent de lecțiile pe care le-ai fi învățat înainte, acestea pot fi benefice doar pentru că vei decide cât de departe vrei să duci această ultimă aventură.

Horoscop 30 mai 2021. Taur

Te poți raporta la oameni la care alții nu pot să o facă. Acest lucru îți oferă un avantaj major în ceea ce privește cariera. Ai capacitatea de a servi ca o punte importantă între diferite personalități și perspective. Aceste abilități vor fi la îndemână pe tot parcursul perioadei următoare.

Horoscop 30 mai 2021. Gemeni

Iubirea plutește în aer cu energia astrală de astăzi. Dacă ieși la o întâlnire, atunci va fi probabil o ocazie romantică. Dar nu te aștepta ca ea să te accepte din prima. S-ar putea să aștepte un fel de semnal de la tine.

Horoscop 30 mai 2021. Rac

Este momentul perfect pentru a invita o/un prieten și să explorați relația voastră, potrivit huff.ro. Astrele sugerează că poți să întrebi și ceea ce te-ai ferit mereu să o faci. Este un pas îndrăzneț pentru cineva atât de timid ca tine.

Citește și: Cum reacționează zodiile după ce își înșală partenerul

Citește și: Care sunt zodiile compatibile în 2021

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii.Compatibilitate garantată

Horoscop 30 mai 2021. Leu

Ai ocazia perfectă săptămâna aceasta, de a vorbi cu acea persoană specială pe care ai sperat în liniște să îți arunce o privire. De fapt, dacă vrei să faci impresie, poate este necesar să folosești umorul sau să dai o notă filozofică dialogului, sau poate ambele.

Horoscop 30 mai 2021. Fecioară

Ești proaspăt, fresh și strălucești pentru a atrage acea persoană pe care o dorești. Pune-ți inteligența la bătaie și susține-ți stilul grațios dacă vrei să faci conexiunile corecte. 

Horoscop 30 mai 2021. Balanță

Ai un sentiment de competiție în ceea ce privește pe cineva pe care îl dorești. Și reciproca este valabilă. Dar în acest moment este doar o tatonare amicală, deoarece ea nu a manifestat vreo atitudine mai specială față tine.

Horoscop 30 mai 2021. Scorpion

Ai putea să descoperi că o discuție plină de spirit duce la o acțiune decisivă în ceea ce privește relația actuală. Astăzi ai potențialul de a trece la un nou nivel și, dacă gestionezi acest lucru, veți fi amândoi foarte mulțumiți.

Horoscop 30 mai 2021. Săgetător

Este o zi de bun augur pentru cea mai recentă relație, mai ales dacă ieși la o întâlnire în serile libere. Conversația va fi una diversă, în mare măsură, și va fi deosebit de stimulantă.

Horoscop 30 mai 2021. Capricorn

Nu pune presiune pe tine pentru a realiza ceva ce nu ai chef. Vei rămâne doar cu o mare dezamăgire. Eliberează toată agresiunea interioară sub formă de exercițiu fizic.

Horoscop 30 mai 2021. Vărsător

Există un val de putere interioară care te ajută. Folosește această energie pentru a veni cu un nou plan de atac în ceea ce privește cariera și oamenii cu care lucrezi. 

Horoscop 30 mai 2021. Pești

Constați că există un sentiment de rivalitate între tine și partenerul tău pentru un anumit interes reciproc sau poate în cadrul cercului social pe care îl împărtășiți. Energia astrală actuală ar putea duce acest lucru într-un ton mai distractiv.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter