Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, declarație surprinzătoare: „Când moldovenii vor spune că vor unirea cu România, acest lucru se va întâmpla”

Publicat pe

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a făcut o declarație surprinzătoare. Oficialul din țara vecină a surprins pe toată lumea cu afirmațiile ei făcute în cadrul unei emisiuni TV. Aceasta a susținut că, atunci când moldovenii vor spune că vor unirea cu România, acest lucru se va întâmpla. Iată ce altceva a mai spus!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost autoarea unei declarații surprinzătoare, în urmă cu scurt timp. Aceasta a transmis că, dacă poporul ei va spune că vrea unirea cu țara noastră, acest lucru se sa întâmpla. Așadar, ea a dat de înțeles că nu ar fi împotriva unirii cu România.

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, declarație surprinzătoare: „Când moldovenii vor spune că vor unirea cu România, acest lucru se va întâmpla'Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, declarație surprinzătoare: „Când moldovenii vor spune că vor unirea cu România, acest lucru se va întâmpla'

Recent, Preşedintele Republicii Moldova a fost invitat în cadru emisiunii „Secretele puterii', de la Jurnal TV. Cu această ocazie, Maia Sandu a făcut o serie de declarații surprinzătoare. Afirmațiile ei au stârnit un val de reacții, atât în rândul telespectatorilor, cât și în cel al internauților.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu a vrut să se sinucidă:„M-am urcat pe bloc, la etajul 10, și…'. Cine l-a salvat

Citește și: Ce intervenții estetice și-a făcut Alina Laufer și cum arăta înainte:„Mi-ar fi benefic'

Citește și: Bianca Mitroi de la Casa Iubirii îi simte lipsa lui Sorin, după eliminare:„Mai avem lucruri de spus'

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, vacanță romantică la Monte Carlo.Cum au fost surprinși

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, declarație surprinzătoare

La un moment dat, în timpul declarațiilor ei, Maia Sandu a dat de înțeles că nu este împotriva unirii cu România. Aceasta a subliniat faptul că, din punctul ei de vedere, „unirea este un lucru pe care îl pot decide cetăţenii'.

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a susținut că țara ei e una democratică. Așadar, conform spuselor ei, atunci când moldovenii vor spune că vor unirea cu România, acest lucru se va întâmpla.

„Noi suntem o ţară democratică şi asemenea decizii le iau doar cetăţenii într-un mod democratic. Când poporul va spune că vrea acest lucru, acest lucru se va întâmpla. Atât timp cât poporul nu spune că vrea acest lucru sau nu există o masă critică care să susţină acest deziderat, atunci…', a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii TV, conform adevarul.ro.

Cine este Maia Sandu, prima femeie președinte din istoria Republicii Moldova

Maia Sandu, candidata partidului pro-european Acțiune și Solidaritate, este prima femeie președinte a Republicii Moldova. Ea a câştigat cel de-al doilea tur al alegerilor cu 57,75% din voturi, faţă de 42,25% obţinute de socialistul Igor Dodon.

Maia Sandu are 49 de ani, nu este căsătorită, are studii economice și vorbește trei limbi: engleza, rusa și spaniola. Aceasta deține un apartament de două camere în Chișinău și o masină Toyota, cumpărată în anul 2012.

Născută pe 24 mai 1972, în satul Risipeni, aflat în zona de nord-vest a țării, Maia Sandu provine dintr-o familie în care părinții ei, tatăl Grigore si mama, Emilia, sunt director al complexului de porcine, respectiv profesoară. Amândoi au preferat să muncească în localitatea în care s-a născut Maia Sandu.

Maia Sandu are trei diplome de studii economice și administrare publică, dintre care una obținută la Harvard, iar între 2010 și 2012 a fost consiliera directorului executiv al Băncii Mondiale. După 2 ani în care a câștigat 10.000 de dolari pe lună la Washington, Maia Sandu s-a întors la Chișinău și a preluat Ministerul Educației pentru o perioadă.

Sursă foto: Hepta, Profimedia Images

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă