Ce face Brigitte Macron cu hainele purtate la întâlnirile oficiale: „Din dorința de...”

Publicat pe

S-a aflat ce face Brigitte Macron cu hainele purtate la întâlnirile oficiale. Soția lui Emmanuel Macron nu păstrează niciodată acele ținute. Dezvăluirea a fost făcută de două jurnaliste celebre, Nathalie Schuck și Ava Djamshidi, în cartea intitulată „Doamna președinte'. Iată ce se întâmplă cu vestimentațiile respective!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce face Brigitte Macron cu hainele purtate la întâlnirile oficiale? E întrebarea ce a stat pe buzele multor oameni, iar adevărul a fost dezvăluit abia acum. Nu de Prima Doamnă a Franței, ci de două jurnaliste, în lucrarea „Doamna președinte'. Se pare că soția lui Emmanuel Macron nu păstrează niciodată ținutele respective, dintr-un motiv pe care ea îl consideră bine întemeiat.

Ce face Brigitte Macron cu hainele purtate la întâlnirile oficiale: „Din dorința de...'Ce face Brigitte Macron cu hainele purtate la întâlnirile oficiale: „Din dorința de...'

Indiferent de ocazie, Brigitte Macron este în permanență o apariție deosebită, caracterizată de multă eleganță. La 69 de ani, Prima Doamnă a Franței are o siluetă impecabilă, pe care nu ezită să și-o pună în valoare, prin cele mai șic ținute. Aceasta preferă doar vestimentațiile create de designeri, Louis Vuitton fiind preferatul ei.

Citește și: Ce crede fata cea mică a lui Brigitte Macron despre relația ei cu Emmanuel Macron:„Lumea din jurul lor nu mai există'

Citește și: Cum arăta Brigitte Macron în tinerețe, când l-a cucerit pe președintele Franței

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, vacanță romantică la Monte Carlo.Cum au fost surprinși

Citește și: Robert Turcescu se întoarce în televiziune.Ce emisiune va prezenta

Ce face Brigitte Macron cu hainele purtate la întâlnirile oficiale

Având în vedere statutul pe care-l are, nu e de mirare că Brigitte Macron e poate cea mai fotografiată persoană din Franța, alături de soțul ei, Emmanuel Macron. Fosta profesoară de litere are mereu grijă de look-ul său și uimește de fiecare dată prin alegerile ei vestimentare. Deși uneori primește laude, iar alteori critici, un lucru e cert: Prima Doamnă nu lasă pe nimeni indiferent prin aparițiile ei.

Brigitte Macron e o mară fană a rochiilor și fustelor deasupra genunchilor. De altfel, regretatul Karl Lagerfeld susținea că Prima Doamnă a Franței are cele mai frumaose picioare din Paris.

Cel mai mult, soția lui Emmanuel Macron optează pentru creațiile lui Louis Vuitton, fiind preferatele ei. Dar nu degeaba, ci pentru că directorul artistic al celebrului creator de modă acceptă să retușeze hainele după măsurile ei. Cu toate acestea, ea i le returnează înapoi, după o singură purtare.

„Brigitte Macron nu păstrează niciodată hainele pe care le îmbracă la întâlnirile oficiale'

Jurnalistele Nathalie Schuck și Ava Djamshidi au fost cele care au dezvăluit ce face Brigitte Macron cu hainele purtate la întâlnirile oficiale. În cartea „Doamna președinte' acestea au scris că Prima Doamnă a Franței nu păstrează niciodată hainele respective.

„Brigitte Macron nu păstrează niciodată hainele pe care le îmbracă la întâlnirile oficiale.

Din dorința de transparență, cabinetul său a redactat un acord-cadru privitor la împrumutul ținutelor purtate la întâlnirile oficiale cu scopul de a instaura o separare clară între garderoba sa privată și garderoba oficială, se arată în carte, conform avantaje.ro.

De ce Brigitte Macron nu poartă niciodată ruj îndrăzneț și ojă colorată

Brigitte Macron are, de fiecare dată, o apariție memorabilă. Tenul bronzat, tunsoarea în stil bob și ochii foarte bine conturați îi scot în evidență trăsăturile foarte feminine. Pentru a-și accentua privirea, soția președintelui francez poartă un machiaj metalic, singurul obicei colorat pe care obișnuiește să-l facă. Prima doamnă a Franței are o regulă de aur: niciodată nu poartă în același timp ochi conturați și buze care ies în evidență. De altfel, soția lui Emmanuel Macron nu a fost văzută niciodată purtând ruj îndrăzneț sau lac de unghii colorat.

Acest detaliu este, de fapt, un alt secret de frumusețe folosit de prima doamnă de la Palatul Élysée. Renunțând la aceste accesorii, Brigitte își ascunde astfel vârsta. Un ruj strident ar atrage atenția asupra ridurilor din jurul gurii, iar oja colorată i-ar trăda mâinile îmbătrânite, scrie Unica.ro

Ce crede fata cea mică a lui Brigitte Macron despre relația ei cu Emmanuel Macron

Într-un documentar realizat după povestea de viață a primei doamne, Brigitte Macron: Un roman franțuzesc’, Tiphanie a vorbit pentru prima dată public despre relația mamei sale cu Emmanuel Macron.

„Era evident că între ei era ceva. Erau încântați să fie unul în prezența celuilalt. Dacă ar fi să găsesc o definiție pentru iubire, Emmanuel și mama ar fi aceea. Când erau împreună, lumea din jurul lor nu mai exista’, a declarat ea în cadrul documentarului.

În același documentar, s-a povestit un episod în care părinții lui Emmanuel Macron au vorbit cu Briggite și i-au cerut să îl lase pe acesta în pace, până împlinește 18 ani. Atunci, ea a răspuns: „Nu vă pot promite nimic’.

Sursă foto: Hepta, Profimedia Images, Arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter