Cu cine s-a iubit Silvia Chifiriuc înainte de Petre Roman. A avut o relație cu un italian cu 47 de ani mai în vârstă decât ea

Publicat pe

Silvia Chifiriuc este cunoscută acum în toată țara, dar puțini știu cu cine s-a iubit înainte de a-l cunoaște pe Petre Roman. În trecut, artista s-a despărțit de iubitul tinerel pe care-l avea pe la 20 de ani și a intrat într-o relație cu un bărbat de origine italiană. Acesta din urmă era cu 47 de ani mai în vârstă decât ea. Faptul că el avea 70 de ani se pare că nu ar fi deranjat-o însă pe cântăreață. Iată ce relații a avut solista în tinerețe!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Silvia Chifiriuc e cunoscută acum drept soția lui Petre Roman, însă nu mulți știu cu cine s-a iubit artista înainte de a se mărita cu politicianul. Conform impact.ro, pe vremea când avea vreo 20 de ani, aceasta a fost împreună cu un bărbat aflat la vârsta a treia. E vorba despre un bărbat de origine italiană. Cei doi au ajuns la despărțire când el avea 80 de ani.

Cu cine s-a iubit Silvia Chifiriuc înainte de Petre Roman. A avut o relație cu un italian cu 47 de ani mai în vârstă decât eaCu cine s-a iubit Silvia Chifiriuc înainte de Petre Roman. A avut o relație cu un italian cu 47 de ani mai în vârstă decât ea

Silvia Chifiriuc a fost mereu o prezență discretă. Astfel, nu se cunosc prea multe detalii despre ea, mai ales despre viața ei sentimentală. Cântăreața a devenit cunoscută în 2007, odată cu relația pe care o are cu Petre Roman. Înainte de a se căsători cu el, pe vremea când avea 23 de ani, ea s-a iubit cu un domn aflat la vârsta a treia.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Petre Roman și Silvia Chifiriuc. Cum s-au cunoscut:”În avion, după o oră de zbor…”

Citește și: Cum petrec Silvia Chifiriuc și Petre Roman Crăciunul, după 12 ani de căsătorie:”Ne mai ciondănim din privinţa asta”

Citește și: Monica Gabor a avut doar un singur invitat la nunta cu Irinel Columbeanu:”A venit doar mama ei”

Citește și: Loredana Groza, topless pe Instagram, la 51 de ani.Fotografia care a stârnit controverse

Cu cine s-a iubit Silvia Chifiriuc înainte de Petre Roman

În tinerețe, Silvia Chifiriuc s-a iubit cu un bărbat cu 47 de ani mai în vârstă decât ea. Era vorba despre un italian bogat, pe nume Giuseppe Madia. Atunci când l-a cunoscut, ea ar fi fost într-o relația cu Gabriel Raica, un redactor muzical în vârstă de 38-39 de ani, însă l-ar fi lăsat pentru relația cu italianul.

Giuseppe Madia, fostul iubit al Silviei Chifiriuc, avea 70 de ani atunci când au devenit un cuplu. La acea vreme, în presă se scria că italianul a fost un medic cunoscut și că deține o casă „arătoasă'. Ea ar fi renunțat la relația cu Gabriel Raica, un redactor muzical, în favoarea bărbatului mult mai în vârstă decât ea.

„Povestea de dragoste dintre ‘speranța muzicii ușoare de la malul marii, Silvia Chifiriuc, si medicul italian Giuseppe Madia a debutat la sfârșitul anului 1995, la Constanta. Ea avea 23 de ani, el 70. Pensionar bogat, cu casa arătoasă în însorita Italie, lui Giuseppe nu i-a fost prea greu să i-o sufle pe tânăra lui Gabriel Raica, un redactor muzical de vreo 38-39 de ani, de la postul Radio Vacanta, cu care Silvia conviețuia de cinci ani!

Își face un SRL în apartamentul părinților din Constanța – ‘Silvia Chifiriuc Fan Club SRL- și visează la o carieră muzicală în Italia. N-a cântat pe acolo, dar dădea fuga în țară ori de câte ori prietenii din Teatrul ‘Fantasio sau maestrul Jean Constantin, protectorul ei, o solicitau pentru concerte si festivaluri', scria atunci ziarul Averea despre Silvia Chifiriuc.

Silvia Chifiriuc, relație cu un italian cu 47 de ani mai mare decât ea

Silvia Chifiriuc și italianul Giuseppe Madia au fost împreună 12 ani. El era medic, dar făcea parte și din Ordinul Cavalerilor de Malta, cunoscut drept unul dintre cele mai vechi ordine nobile catolice existente. Bărbatul ar fi avut multe posibilități.

Atunci când s-au despărțit, Silvia Chifiriuc avea 35 de ani, iar el 80. Cu toate că a ajuns și la vârsta de 90 de ani, italianul e încă prezent în cadrul Ordinului. Giuseppe Madia are acum titlul de „Grande Ospitaliere'. Coform sursei menționate anterior, cunoștințele lui medicale l-ar fi făcut, la un moment dat să fie numit ministrul Sănătății în cadrul acelui Ordin.

„Așa s-au scurs aproape 12 ani, iar italianul suflase de multișor în lumânările tortului de 80 de ani. Silvia, ajunsă la 35 de ani, a hotărât că e momentul să pună capăt relației', se mai spunea despre ei.

Cum a început povestea de dragoste dintre Silvia Chifiriuc și Petre Roman

Silvia Chifiriuc și Petre Roman sunt împreună de peste un deceniu. Aceștia au un fiu, pe Petrus, de 12 ani. Cei doi s-au cunoscut după ce ea s-a despărțit de italian. Artista mărturisea în urmă cu ceva timp că l-a întâlnit pe fostul prim-ministru în avion. Ceea ce a cucerit-o pe loc a fost șarmul și educația lui. Tatăl Oanei Roman o invitase atunci pe solistă să se așeze lângă el și au vorbit în timpul călătoriei.

„Este o potrivire frumoasă între noi. O relație se bazează pe iubire puternică, respect și înțelegere. Când ne-am cunoscut, doar ne-am salutat. M-a impresionat amabilitatea lui și educația pe care a primit-o, este un gentleman. Am avut o discuție scurtă dar mi-a transmis multă căldură', spunea Silvia Chifiriuc, pentru Antena Stars.

Sursă foto: Facebook, Impact

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter