Ce înălțime și ce greutate are Raluca Bădulescu: „Regimul pe care l-am ținut se bazează pe...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Cu toate că nu face sport, Raluca Bădulescu se menține într-o formă fizică de invidiat. Vedeta ne-a spus că mănâncă tot ce își dorește, cu o condiție însă, să nu depășească un anumit număr de calorii. Acum e mai slabă ca niciodată și se simte excelent în pielea ei. În plus, jurata de la Bravo, ai stil! a dat asigurări că nu există motive de îngrijorare în privința sănătății, căci este extrem de atentă la acest aspect. Iată ce înălțime și ce greutate are Raluca Bădulescu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Recunosc că așteptam cu nerăbdare să ne întâlnim și anul ăsta, deoarece, atunci când vine vorba despre tine, Raluca, întotdeauna sunt lucruri de povestit… Înainte de toate, o să te întreb cum a fost 2021 pentru tine și cum ai pășit în noul an.

Anul 2021 și pentru mine, ca pentru majoritatea oamenilor, a fost unul mai complicat. Dar în ansamblu a fost un an bun, frumos, cu realizări, raportat la vremurile pe care le trăim. Raportându-ne la realitatea actuală, a fost un an reușit, de care sunt mulțumită, pentru că familia mea a fost sănătoasă, cu o energie bună. Au fost realizări atât acasă, cât și la Kanal D.

Ce înălțime și ce greutate are Raluca Bădulescu: „Regimul pe care l-am ținut se bazează pe...'/ EXCLUSIVCe înălțime și ce greutate are Raluca Bădulescu: „Regimul pe care l-am ținut se bazează pe...'/ EXCLUSIV

Ce înălțime și ce greutate are Raluca Bădulescu: „Am ținut o dietă mai strictă în ultimul an'

Chiar dacă nu asta e neapărat ordinea firească a unui interviu, o să sar direct la ce mă „arde cel mai tare. Nu cred că mi se pare doar mie că ești mai slabă ca niciodată… Ai o siluetă de invidiat și ai putea să defilezi pe catwalk cu succes. Cum ai reușit?

Mulțumesc pentru acest compliment! Îmi place mult ideea de a defila pe un catwalk, am mai avut această onoare în cadrul Bucharest Fashion Week, pentru prezentările lui Alexandru Raicu sau Cătălin Botezatu. Nu pot să fiu decât cea mai fericită și mândră de acest lucru. Sunt acum mai slabă decât am fost vreodată, am ținut o dietă mai strictă în ultimul an și mă bucur că se văd rezultatele, pentru că, după o anumită vârstă, este mai greu să îți revii la această
formă. Sper să rămân așa mult timp de acum încolo.

Citește și: Cum se menține în formă Raluca Bădulescu, după operația de micșorare a stomacului:”Mănânc constant…”

Citește și: Alina Sorescu a fost criticată de Raluca Bădulescu:”E ținută de…”

Citește și: Cum se înțelege fiica Ioanei Ginghină cu tatăl ei, Alexandru Papadopol, și cu iubitul actriței:„E ceva ce nu credeam că există'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată vila în care Mihai și Elwira Petre locuiesc.Primele imagini din casa celor doi

Raluca Bădulescu: „Sunt într-o stare de sănătate foarte bună'

La 1.72 m, ai acum 50 de kilograme, dacă nu mă înșel, iar comentariile pe care le primești în social media sunt flatante. Totuși, am remarcat că există și fani îngrijorați, care consideră că ai slăbit cam prea mult…

Da, am aproximativ 50 de kilograme la 1,72 m înălțime, și sunt fericită de acest lucru. Sunt într-o stare de sănătate foarte bună, am grijă să iau vitamine, să mănânc ceea ce trebuie, în măsura în care se poate să am un regim de viață sănătos și echilibrat. Mă simt foarte bine. Cei care mă cunosc și sunt zi de zi alături de mine știu că am grijă de mine și de sănătatea mea. Nimeni nu este îngrijorat pentru că mi s-ar putea întâmpla ceva. Forma aceasta fizică îmi dă și o energie fantastică. Mă simt extraordinar de bine în pielea mea și cred că acest lucru se și vede.

Raluca Bădulescu: „Nu am suferit de niciun complex'

Te știu încă de la începuturile tale în showbiz, când arătai cu totul altfel. Eu consider că erai la fel de carismatică și atunci… Tocmai de aceea, nu pot să nu mă întreb: ai avut vreodată un complex, ai suferit din cauza greutății sau a unui alt defect fizic? A existat ceva ce ți-ai dorit să ascunzi sau să schimbi la tine?

Ne cunoaștem de mult timp. Eu am făcut parte multă vreme din lumea mondenă și apoi am avut onoarea să
intru în familia Kanal D și fac parte acum oficial din showbiz. Sunt persoană publică de mulți ani și, de-a lungul acestor ani, mi-am schimbat de multe ori forma fizică. Am avut perioade în care am fost foarte grasă, pot folosi acest cuvânt, am avut perioade în care am fost și foarte slabă. Dar, indiferent de forma fizică pe care am avut-o, am fost aceeași persoană.

Nu am suferit de niciun complex, nu am trăit o traumă, nu am trăit nicio formă de bullying. Am
fost mereu fericită, iubită, căutată, înconjurată de prieteni și de o familie minunată. Sunt binecuvântată de viața
extraordinară pe care am avut-o, o am și sper să o am în continuare.

Raluca Bădulescu: „Regimul pe care l-am ținut se bazează pe calorii'

Recunosc, de când am aflat că nu faci sport deloc mi-ai devenit și mai simpatică! Totuși, în condițiile astea,
cum ai reușit să slăbești și să te și menții atât de fit?

Da, nu fac sport, ceea ce este grav. Permanent spun că mă apuc, dar acum chiar m-am apucat. M-a convins coregraful nostru de la „Bravo, ai stil!, Chady, să merg la sala lui de dans, lucru care îmi place la nebunie. Este mișcare,
dar și muzică, energie, ceea ce ador. Deci m-am apucat de dans și în curând o să vedeți o mare dansatoare. Este
primul fel de mișcare pe care am ales să îl fac în viața aceasta. Dar este o energie divină.

Îmi plac dulciurile, prefer să consum puțină mâncare și mai multe dulciuri. Regimul pe care l-am ținut se bazează pe calorii. Nu pot să țin fasting pentru că îmi plac băuturile carbogazoase cu zahăr, se știe acest lucru. Încerc să mănânc 1000 de calorii pe zi, și atunci mănânc ce îmi doresc în acest interval, în cantități mici.

Dar plăcerea ta vinovată care este? Se întâmplă să mai faci excese alimentare?

Da, plăcerea mea vinovată este fast-food-ul, pe care îl mănânc rar, dar mă bucur mult de tot când se întâmplă.
Însă zilnic plăcerea mea vinovată rămâne ciocolata, în toate formele ei.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter