Scandal în familia fostului soț al Mariei Constantin! Fosta iubită îl acuză pe Ciprian Tapotă: "Am îndurat bătăi și umilințe, nu credeam că o să mi se interzică să-mi văd și copilul"

Publicat pe

A izbucnit scandalul în familia fostului soț al Mariei Constantin! Ciprian Tapota-Lătărețu este acuzat de fosta parteneră că ar fi bătut-o și i-ar fi luat copilul. Diana scoate la iveală detalii surprinzătoare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Povestea Dianei Chiru (Popescu) cu Ciprian Tapota a început după ce Maria Constantin a început o relație cu Marcel Toader. Însă, fericirea nu a durat mult în cazul niciunui cuplu. Maria Constantin a divorțat, iar fostul ei soț este acuzat acum că ar fi agresiv. Asta nu e tot, Diana susține că familia acestuia nu-i mai permite să-și vadă copilul, oferind detalii de-a dreptul surprinzătoare cu privire la ceea ce s-a întâmplat între ei.

Cei doi au avut relație de 5 ani, pe care femeia îi descrie ca fiind cei mai urâți din viața ei. Ar fi fost bătută încă de când era însărcinată, iar fiul ei ar fi fost martorul violenței din familie.

Citește și: Cum a debutat Tania Budi în televiziune în urmă cu 30 de ani:„Aveam mare încredere în calitățile mele, mi se părea că am o voce bună. Am dat probă și a doua zi eram angajată'/ EXCLUSIV

'Am fost împreună aproximativ cinci ani, au fost cei mai urâți cinci ani din viața mea. Am îndurat bătăi și umilințe cum nu cred că poate îndura o altă femeie. Din cauza bătăilor am ajuns la spital, și asta încă de când eram însărcinată cu David. Știu despre toate astea medicul meu și alți cunoscuți cărora am avut curajul să le spun. Poate că din cauză că eu am crescut fără tată și știu cât te afectează asta, pe tine ca și copil, am tras cu dinții de relație. Pe măsură ce David a crescut și era martorul violenței din familia noastră, mi-am dat seama că mai mult îi fac rău dacă voi continua să trăiesc în situația respectivă. M-am decis să mă despart de Ciprian, dar nu m-am gândit niciodată că o să ajung ca fosta lui soție, să mi se interzică să-mi văd copilul', a spus Diana Chiru pentru Ecoul Gorjului.

Tensiunile au crescut și mai mult de când femeia nu mai este lăsată să-și vadă fiul. Diana l-a adus pe micuț la tată pentru a mai petrece timp în curte pe timpul pandemiei, însă lucrurile au degenerat și au luat o turnură neașteptată. Tatăl lui Ciprian nu-i mai permite să-și vadă băiatul, pe motiv că este de părere că Diana s-ar fi căsătorit cu alt bărbat, în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și: Nick Rădoi s-a infectat cu noul coronavirus. Milionarul român a ignorat complet regulile și nu credea în existența virusului:'Acum înțeleg de ce mor oamenii'

'În prezent, David este la Lelești, la familia lui Ciprian, pentru că tot ei mi-au spus că e mai bine pentru copil să stea acolo din cauza pandemiei. M-au asigurat că pot să-l vizitez, că pot să-l mai iau și la mine, dar au fost numai minciuni. Ultima dată cînd l-am văzut, am stat în ploaie, la poartă. Nu m-au lăsat nici să îl bag în mașină să vorbim. Nu am făcut scandal pentru binele celui mic. (…) Tensiunea este amplificată și de tatăl lui Ciprian, Vasile Tapotă. De câte ori l-am sunat să vorbesc cu David, el mi-a închis telefonul în nas. Cu alte ocazii m-a amenințat. Face cu mine cum a făcut pe vremuri cu Maria Constantin și cel mai mult au de suportat și de suferit copiii. Sunt sigură că mă vorbește de rău către copil, așa cum făcea și cu fiul Mariei, atunci când îi spunea să nu se ducă la maică-sa că i se întâmplă tot felul de chestii', a mai precizat Diana.

Femeia este decisă să-și recâștige copilul și va face tot ce îi stă în putință pentru a reuși acest lucru, astfel că își va căuta dreptatea în instanță.

Citește și: Cristian Țânțăreanu și-a făcut testamentul! Cine îi va moșteni averea:„Acum sunt un om sărac, nu mai am niciun ban'

Scandal în familia fostului soț al Mariei Constantin! Fosta iubită îl acuză pe Ciprian Tapotă: "Am îndurat bătăi și umilințe, nu credeam că o să mi se interzică să-mi văd și copilul"Scandal în familia fostului soț al Mariei Constantin! Fosta iubită îl acuză pe Ciprian Tapotă: "Am îndurat bătăi și umilințe, nu credeam că o să mi se interzică să-mi văd și copilul"

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter