Scandal între Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu: „E mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă...”

Publicat pe

Între Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu a izbucnit un scandal de zile mari. Maria Dragomiroiu a catalogat-o pe colega ei de breaslă ca fiind „mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă'. Nici Elena Merișoreanu nu se lasă mai prejos și comentează apelativele care i s-au adus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Maria Dragomiroiu a fost invitată în emisiunea „La Măruță' și a acceptat provocarea de a participa la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc'. Cântăreața de muzică populară a fost întrebată în cadrul rubricii sosurilor iuți care este cea mai invidioasă artistă din muzica populară, pe cariera și familia ei.

Scandal între Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu: „E mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă...'Scandal între Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu: „E mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă...'

„Aoleu, ce să mă fac Doamne, eu. Femeile sunt așa mai… Nu pot să spun. Am mai văzut eu că ai cerut și trei nume. Ați formulat-o așa, să nu pot spune. Mi-e frică să nu fie următoarele mai rele, și chiar să nu pot spune nimic. O să spun asta: Elena Merișoreanu. (… )

Este artistul pe care îl apreciez, dar se pare că de asta a venit pe pământ, ca să își judece colegii. Îmi pare rău că nu i-am spus, deși ne-am văzut de multe ori. Într-un an, de ziua mea, a venit la TV și a vorbit despre pensia mea celebră. Este un om răutăcios. De pierdut are sufletul dânsei. (…) Eu nu sunt supărată pe ea. E mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă. Nu poți să te duci să judeci un coleg. E prezentă la toate emisiunile pentru asta', a răspuns Maria Dragomiroiu.

Scandal între Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu

Elena Merișoreanu comentează spusele colegei sale și afirmă că Maria Dragomiroiu este supărată pe ea de când a zis că a dat concurs la Rapsodia și nu a intrat.

Citește și: Maria Dragomiroiu, secretul fericirii după 30 de ani de căsnicie:”L-am ținut în probă patru ani”

Citește și: Elena Merișoreanu a devenit prietenă cu amanta soțului ei! Prima întâlnire a fost cu scântei:”Te tai bucăți și te arunc!”

Citește și: Cine este și cu arată soția lui Sorin Bontea.Primele imagini cu femeia care-i stă alături chef-ului de 32 de ani

Citește și: Majda, obligată de medici să țină o dietă, după Survivor.Ce probleme de sănătate are

„Eu sunt acum la un studio muzical. Nu am niciun motiv să fiu supărată sau invidioasă pe ea, că eu cânt cu vocea. A deranjat-o că am zis că a dat concurs la noi, la Rapsodia, cu mulți ani în urmă, și nu a intrat. Să nu se mai vaite că nu are bani când își arată bogăția la televizor', a declarat Elena Merișoreanu, pentru fanatik.ro.

De la ce a început totul

Aceste tensiuni dintre cele două cântărețe de muzică populară datează de mai multă vreme, mai exact, din 2019. La acea vreme, Elena Merișoreanu a spus că pensia în valoare de 1.200 lei pe care o primește Maria Dragomiroiu este corectă, având în vedere vechimea ei.

„Știu că Maria Dragomiroiu e o mare vedetă, o cântăreață de excepție. Dar nu poți să spui că ai pensie mică, dacă nu ai fost angajată la un ansamblu. Eu am peste 30 de ani de muncă  la Rapsodia Română. Noi avem turnee grele. Când ieșeam de pe scenă, ieșeam cu brumă la gură. Nu trebuie să ne văităm, că nu e cazul', a declara Elena Merișoreanu, în 2019, la Agenția VIP, după ce Maria Dragomiroiu a spus că pensia pe care o primește de la stat nu este suficientă pentru a avea o bătrânețe lipsită de griji.

Sursa Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter