Secretul din trecutul vloggeriței Irina Deaconescu. Frumoasa blondă a făcut videochat în liceu din cauza problemelor cu banii

Publicat pe
Secretul din trecutul vloggeriței Irina Deaconescu. Frumoasa blondă a făcut videochat în liceu din cauza problemelor cu baniiSecretul din trecutul vloggeriței Irina Deaconescu. Frumoasa blondă a făcut videochat în liceu din cauza problemelor cu banii

Irina Deaconescu este, la 21 de ani, una dintre cele mai de succes vloggerițe, contul său de Youtube fiind o adevărată fabrică de bani. În vremea liceului, însă, tânăra a ajuns să facă videochat pentru a rezolva problemele financiare. Irina a povestit singură experiența.

Supranumită 'Prințesa Instagramului', Irina Deaconescu a ajuns, la 21 de ani, una dintre cele mai de succes vloggerițe, cu peste 500K subscriberi pe contul său de Youtube.

Citește și: Irina Deaconescu este însărcinată la 22 de ani. Fotbalistul Cristi Manea va fi tătic: 'Mi-am dorit să fiu o mamă tânără'

O adevărată poveste de succes a unei fete care în trecut s-a luptat cu mari probleme financiare și a trecut printr-o experiență căreia nu-i mai vedea rezolvare.

Irina Deaconescu a făcut videochat în liceu

Frumoasa blondă, originară din Gorj, a dezvăluit că în liceu a fost nevoită să facă videochat pentru a face rost de bani. Tânăra s-a oprit în momentul în care a strâns suma de care avea nevoie, însă prea târziu, căci toți cunoscuții i-au aflat secretul.

'Era prin luna septembrie 2016, eram la liceu în clasa a XII-a, în perioada simulărilor, şi în familia mea a apărut o problemă destul de gravă. Era nevoie de o sumă mare bani, într-un timp foarte scurt. Am căutat tot felul de modalităţi pentru a câştiga bani mulţi în timp scurt şi singurele variante erau videochat, videochat, videochat … Mi-am cumpărat o cameră şi am făcut asta timp de 3 luni. După aceste 3 luni, am strâns banii necesari, am spus că închei cu asta şi că nimeni nu va afla ce am făcut.

Însă, în martie 2017, am fost sunată de o prietenă care mi-a spus că au apărut poze cu mine pe internet, dezbrăcată. A fost unul dintre momentele când am făcut un atac de panică pentru că ştiam despre ce este vorba. Am ajuns la şcoală şi am început să primesc din ce în ce mai multe mesaje de la foarte multe persoane. Într-un timp foarte scurt, aceste poze au ajuns la toţi cei care mă cunoşteau. Eram devastată, plângeam constant, nu mă puteam opri. Nu am am mers la şcoală timp de o săptămână',a  povestit Irina cu sinceritate,c hiar în primul episod al vloggului ei.

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter