Selly, cel mai celebru vlogger din România, îndrăgostit până peste cap! Cum arată bruneta care i-a furat inima

Publicat pe
Selly, cel mai celebru vlogger din România, îndrăgostit până peste cap! Cum arată bruneta care i-a furat inimaSelly, cel mai celebru vlogger din România, îndrăgostit până peste cap! Cum arată bruneta care i-a furat inima

La 18 ani, cu peste 2 milioane de urmăritori pe Youtube, vloggerul Selly este un adevărat star și deja a făcut primul milion de euro prin încasările din publicitate. Așadar, multe fete roiesc în jurul său, dar Selly este deja îndrăgostit de o brunetă sexy. Iată cine este fata care i-a furat inima celui mai cunoscut vlogger din România.

Selly, pe numele real Andrei Șelaru, este unui dintre puștii teribili ai României, devenind, la doar 18 ani, un adevărat fenomen online. Cu un fizic plăcut, un milion de euro în cont, ca urmare a veniturilor din publicitate, Selly este țintă pentru fetele frumoase.

Cine este frumoasa care i-a furat inima lui Selly

Vestea proastă e că cel mai celebru vlogger din România are deja o iubită. Cu toate că păstrează discreția când vine vorba de viața personală, tânărul a postat fotografii cu iubita sa de la festivalul Neversea, ocazie cu care Internetul a explodat.

Fata care i-a furat inima este o liceancă brunetă și frumoasă, pe nume Smaranda. Nu doar că arată bine, dar, la fel ca și iubitul ei, se bucură de mare succes pe Instagram, având, în medie, peste 30 000 de likeuri la o postare. Cu siguranță, de acum încolo Smaranda va fi din ce în ce mai urmărită și invidiată, de vreme ce, în urmă cu o lună, Selly a făcut publică o poză cu aceasta, însoțită de mesajul 'in love'.

Foto: Instagram

Citește și: Băiețelul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică împlinește două luni. Ce declarații a făcut proaspăta mămică: „E cea mai frumoasă perioadă'

Citește și: Ce discuții există între Andreea Marin și fiica ei. Violeta are interdicții: „E spre binele ei'

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter