Selly a semnat contractul cu ProTV. Ce emisiune va prezenta alături de Andi Moisescu

Publicat pe

Veste neașteptată în televiziune. Selly este noul prezentator al show-ului Masked Singer România de la ProTV. Vlogger-ul își va face debutul în televiziune alături de Andi Moisescu.

Până la 19 ani, Selly a bifat multe reușite. Câștigă mii de euro din videoclipurile pe care le încarcă pe YouTube, concertele pe care le are alături de trupa 5GANG, iar recent a lansat un film care a înregistrat cel mai mare succes de box office al unui film românesc din ultimii 30 de ani.

Acum, tânărul din Craiova a dat din nou lovitura. Se pare că Selly a semnat contractul cu ProTV și este noul prezentator al emisiunii Masked Singer România, potrivit Cancan. Vlogger-ul își va face debutul în televiziune alături de Andi Moisescu.

Emisiunea de la ProTV pe care Selly o va prezenta va începe în primăvara acestui an și se anunță a fi spectaculoasă.

Citește și: Selly și-a luat mașină de zeci de mii de euro. A plătit-o cu banii câștigați de el: 'După ani de mers cu trenul…'

Selly a făcut primul milion de euro la doar 18 ani

Are peste două milioane de abonați pe canalul de YouTube, iar în ultima vreme a pășit cu succes dincolo de granițele publicului său țintă – adolescenții –, fiind deja un invitat obișnuit al emisiunilor TV. Acum, Selly a dat lovitura și va prezenta Masked Singer România, show-ul de la ProTV care va începe în această primăvară.

Într-un interviu din luna august a anului trecut pentru Revista VIVA!, Selly ne-a vorbit, în exclusivitate, despre primul milion de euro pe care l-a făcut la doar 18 ani.

'Nu cred că e vorba despre câți bani am făcut sau voi face și mereu evit subiectul ăsta. Tot ce contează este ce content le ofer eu celor care mă urmăresc și acolo încerc să excelez zi de zi. Pentru mine, banii sunt o unealtă pentru a realiza ce îmi propun: investiții în proiecte mai complexe, siguranța financiară, planuri long-term, iar veniturile mele vor rămâne mereu confidențiale', ne-a declarat vlogger-ul din Craiova.

Citește și: Vlogger-ul Selly, idolul unei generații, despre primul milion de euro câștigat la 18 ani: „Banii sunt o unealtă”

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter