Inna, Ana Morodan, Codin Maticiuc și Brenciu sunt detectivii de la Masked Singer România, difuzat de ProTv

Publicat pe

Ana Morodan, INNA, Codin Maticiuc și Horia Brenciu sunt cei patru detectivi de la noul show Masked Singer România.

Inna, Ana Morodan, Codin Maticiuc și Brenciu sunt detectivii de la Masked Singer România, difuzat de ProTvInna, Ana Morodan, Codin Maticiuc și Brenciu sunt detectivii de la Masked Singer România, difuzat de ProTv

Sportivi, actori, cântăreți, oameni de afaceri sau influenceri vor urca pe scenă, vor cânta și se vor duela costumați din cap până-n picioare în personaje fantastice. Identitatea vedetelor implicate în acest show va fi ținută ascunsă până în momentul în care masca va părăsi competiția, anunță repezentanții postului.

Citește și: Cine este Ana Morodan

La Masked Singer România, vedetele intră în pielea unor personaje fantastice. Nimeni nu va ști identitatea acestora, ele fiind nevoite să păstreze acest secret inclusiv față de familie și prietenii apropiați.

În fiecare ediție, măștile vor cânta și se vor duela între ele, iar masca ce va strânge cele mai puține aprecieri din partea publicului se va demasca și va părăsi show-ul.

Citește și: Cine este femeia care l-a făcut tată pe Codin Maticiuc. Prima poză cu iubita milionarului

Ana Morodan este printre primele și cele mai puternice celebrități online și singura personalitate digitală care a transformat marca personală în business-uri de retail și lifestyle online și offline.

Extravaganța și umorul savuros au ajutat-o să treacă din zona de influencer în cea de celebritate de media clasică. Despre show-ul Masked Singer România, Morodan spune că este ceva ce nu s-a mai văzut: 'E mult mai mult decât o emisiune TV.

„E un megaparty spectacular, excesiv, extravagant, cu surprize dement de creativ. Are tot ce trebuie ca să fie mai dement decât contesa Morodan: imprevizibil, secretomanie planetară, costume și scenografie incredibile, multe paiete, pene, perle, ștrasuri și entertainment care depășeste orice scenariu imaginat până acum. E ceva ce nu s-a mai făcut, nu s-a mai auzit, nu s-a mai inventat'.

Citește și: Drama neștiută a lui Horia Brenciu. Are un frate faimos la nivel internațional, dar cei doi nu țin legătura. Juratul 'Vocea României' a dezvăluit motivele

INNA, unul dintre cei mai cunoscuți artiști români, cu reușite pe plan internațional și cu sute de concerte în întreaga lume, cu peste 5.7 milioane de fani pe Youtube, hit-uri care au cucerit topurile radio și TV și colaborări cu artiști de top precum JBalvin, Pitbull, Daddy Yankee, Yandel, intră în rolul de detectiv și va încerca să-și folosească flerul și toate abilitățile de cântăreț și compozitor pentru a descoperi celebritățile din măști.

'Abia aștept să înceapă Masked Singer România, show-ul în care voi fi unul dintre cei patru detectivi. O să fie tare să descoperim împreună cel mai bine păstrat secret din istorie', a spus aceasta.

Actor, producător de filme și scenarist, Codin Maticiuc este un bad boy, autor de bestseller și unul dintre cei mai citiți bloggeri din România.

La Masked Singer România, el va încerca să afle cine se ascunde în măști și prin prisma informațiilor pe care le deține despre toate vedetele.

Citește și: Celebritatea nu a schimbat-o pe INNA. Vedeta ar încetini timpul să-și țină mai mult părinții în viață

'Nu este pentru prima oară când sunt contactat pentru un proiect TV, dar este pentru prima oară când accept. Masked Singer România este un proiect de o anvergură extraordinară și cu o investiție imensă, care m-a cucerit din prima secundă. Cred că mi se potrivește rolul acesta de <> și oricât de bine s-ar ascunde vedetele sub măști, oricare ar fi ele, le va fi greu să treacă de mine pentru că pe multe le cunosc personal. O să le fie greu cu mine, ce să mai…!', a spus Codin Maticiuc.

Horia Brenciu este unul dintre cei mai iubiți entertaineri din România, iar de-a lungul anilor a descoperit o mulțime de voci incredibile la Vocea României.

Artist complex, Horia este printre puținii cântăreți din România care oferă show-uri în care muzica se îmbină cu dansul și actoria.

'Masked Singer România este o nouă provocare pentru mine, pe care care am acceptat-o cu nerăbdare și emoție. Experiența mea de la Vocea României, unde am auzit sute de voci, mă va ajuta să descopăr cine sunt cei care țin ascuns cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii. Iar dacă e vorba de a deconspira vedete mascate, cred că sunt calificat pentru a fi în acest juriu. Hercule Poirot și Sherlock Holmes, cu tot cu doctorul Watson au fost eroii copilăriei mele. 🙂 Agahta Christie, Rodica Ojog Brașoveanu, Raymond Chandler m-au antrenat special pentru a deveni detectiv la Masked Singer România', a spus Horia Brenciu despre implicarea în show-ul Masked Singer România.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter