Selly s-a mutat în București. E milionar, dar plătește chirie! Cum arată apartamentul de lux în care locuiește

Publicat pe

După ce a luat BAC-ul cu o notă foarte mare, Selly s-a mutat în București. Vloggerul din Craiova plănuiește să-și cumpere o casă din banii câștigați de el, dar deocamdată s-a mutat într-un apartament de 90 mp, în chirie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Selly a dat vestea fanilor lui și a anunțat că s-a mutat în București. Tânărul a făcut primul milion de euro la doar 18 ani, iar acum își dorește să studieze la o facultate în zona de business.

Citește și: Ce notă a luat Selly la BAC! Vloggerul român a mai bifat încă un succes:'Să vă văd ce mai ziceți'

Vloggerul din Craiova s-a mutat într-o zonă bună a Capitalei, într-un complex nou de blocuri, unde chiria pe lună nu este deloc ieftină.

„Este oficial, fratele vostru se mută. (…) Mă mut într-o chirie câteva luni, până când imi voi găsi o casă sau un apartament de cumpărat, că nu am avut timp să mă uit ce vreau să cumpăr exact. Mi-am găsit o chirie foarte, foarte drăguță. Astăzi, proprietarul îmi dă cheile, o să vă arăt totul pe story și cred că fac și un vlog”, le-a povestit Selly fanilor de pe Instagram.

Selly nu vrea să stea prea mult în chirie, asta pentru că plănuiește să-și cumpere o casă sau un apartament, însă deocamdată nu a avut timp să caute ceea ce își dorește. Acum, vloggerul român locuiește într-un apartament de 90 de mp și a arătat imagini din interior.

Citește și: Selly, critici dure la adresa sistemului de educație românesc: „E atât de defect! Ce învăţăm noi la şcoală nu are legătură cu realitatea”

„Cam așa arată apartamentul meu: 90 mp frumos, în Pipera, două camere. (…) E un apartament foarte drăguț. Sunt foarte fericit că în sfârșit m-am mutat la București. O să stau aici pentru 6, 7 luni, probabil, până îmi găsesc ceva de cumpărat care să-mi placă.”, a spus vloggerul la Instastory.

Selly s-a mutat în București. E milionar, dar plătește chirie! Cum arată apartamentul de lux în care locuieșteSelly s-a mutat în București. E milionar, dar plătește chirie! Cum arată apartamentul de lux în care locuiește

Citește și: Cine este Selly, vloggerul român care a făcut primul milion de euro la doar 18 ani

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter