Silvana Rîciu a născut! Artista a devenit mamă pentru a treia oară: primele imagini cu fetița

Publicat pe

Silvana Rîciu a născut devenind mamă pentru a treia oară! Vedeta a născut o fetiță perfect sănătoasă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Silvana Rîciu este în culmea fericirii. Vedeta a devenit mamă pentru a treia oară și a împărtășit vestea cea mare pe rețelele de socializare, dezvăluind și numele pe care îl va purta micuța: 'Astăzi plâng de fericire! Dumnezeu ne-a oferit o minune! Bine ai venit pe lume, Anastasia Maria', a transmis Silvana Rîciu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Ilinca Vandici, declarații despre debutul în televiziune, la Meteo:„Aveam 18 ani'. Ușa i s-a „deschis' după ce a participat la un concurs de Miss/ EXCLUSIV

Fetițele Silvanei Rîciu s-au născut în aceeași zi

Artista are acum un băiat și două fete. Coincidența face că mezina familiei a venit pe lume chiar de ziua primei sale fiice.

Citește și: Alin Oprea, încă un atac din partea fostei soții:„Pierzi familia, prietenii și iubirea adevărată!'

Vedeta a declarat încă de azi de dimineață că are emoții, însă totul a decurs de minune, iar acum nu-și mai încape în piele de fericire.

'Am foarte multe emoții. Aseară am și plâns pentru că mi-e frică. Astăzi vine pe lume bebelina, când este și ziua Andradei. Sănătoasă să fie, în rest nu contează', a spus Silvana Rîciu în cadrul unei emisiuni.

La rândul lui, soțul artistei s-a arătat la fel de emoționat: 'Aștept acest moment de 9 luni, probabil o să plâng de fericire, pentru că voi fi foarte emoționat', a precizat și soțul vedetei.

Citește și: George Burcea îi recunoaște calitățile Vivianei, la Ferma:„Este foarte frumoasă și… călduroasă'

Silvana Rîciu a născut! Artista a devenit mamă pentru a treia oară: primele imagini cu fetițaSilvana Rîciu a născut! Artista a devenit mamă pentru a treia oară: primele imagini cu fetița

Primele trei luni de sarcină nu au fost tocmai ușoare pentru proapăta mămică. Silvana Rîciu a mărturisit că i-a fost foarte rău în acea perioadă.

Citește și: Mirela Vaida, premiată la Gala Oameni de succes, dar criticată de fani:„Datorită unor analfabeți care au făcut audiență'

‘Primul trimestru de sarcină a fost foarte greu pentru mine. În primele 4 luni mi-a fost foarte rău zilnic, am vomat foarte mult, am fost și internată câteva zile în spital, toată ziua stăteam doar în pat și abia seara târziu reușeam să mănânc câte ceva și să beau apă. Prima parte a sarcinii a fost toxică. Acum, slavă Domnului, stările de rău au trecut. În general sunt bine ca stare, dar obosesc foarte repede, simt nevoia să dorm mai mult și doctorul mi-a recomandat să nu fac absolut deloc efort…Mai am zile când îmi este rău, dar sunt cu mult mai bine acum, în comparație cu primele 4 luni de sarcină când nici nu puteam pleca undeva de acasă de rău ce îmi era.’, a spus cântăreața.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter