Simona Gherghe își pune poftele în cui pentru siguranța copiilor! Ce interdicții și-a impus: "Niciodată de față cu ei"

Publicat pe

Simona Gherghe s-a remarcat precum o mămică extrem de grijulie. Se simte împlinită, își dedică tot timpul micuților săi și își dorește ca aceștia să aibă parte de o copilărie frumoasă, dar și o educație pe măsură.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Simona Gherghe nu a mai revenit deocamdată pe micul ecran după nașterea celui de-al doilea copil, fiind la acest moment mămică cu normă întreagă! Le dedică tot timpul copiilor, ceea ce nu este ușor deloc, este atentă la nevoile lor și, ca orice mamă, face tot posibilul să îi protejeze, să îi țină în siguranță.

Citește și: Veste șoc în showbiz. Jo și Juno s-au despărțit, după doi ani. Gesturile celor doi i-au dat de gol

Îi răsfață, însă cu măsură pentru a nu-i deturna de la calea cea bună. Aici survin câteva reguli, ce ar trebui respectate pentru o bună creștere și nu numai.

Interzis la popcorn

Vedeta își pune și poftele în cui atunci când vine vorba despre siguranța copiilor săi. Astfel, evită să le dea celor mici alimente tari și a găsit chiar și o soluție pentru a nu da curs tentațiilor: 'Acum, că dorm copiii, pot să mănânc și eu popcorn. Niciodată de față cu ei, până nu vor face 4-5 ani', a scris Simona Gherghe în dreptul unei fotografii de pe rețelele de socializare.

Citește și: Lidia Buble a clacat! Despărțirea de Răzvan Simion i-a pus capac și a izbucnit în plâns, pe Instagram:„Pot eu oare s-o iau de la început?'

Precum era de așteptat, comentariile au început să curgă, fanii fiind interesați cu privire la motivul interdicției. Mulți chiar s-au arătat în dezacord cu punctul de vedere al fostei prezentatoare, însă vedeta nu dorește ca cei mici să consume alimente tari dintr-un considerent extrem de important: 'Am primit multe mesaje de la mame, cu întrebarea 'de ce nu le dau copiilor popcorn'. Răspunsul e simplu. Orice aliment mic și tare (popcorn, alune, etc) reprezintă un pericol major de înec/sufocare prin obstrucția căilor respiratorii', a explicat Simona Gherghe.

Simona Gherghe își pune poftele în cui pentru siguranța copiilor! Ce interdicții și-a impus: "Niciodată de față cu ei"Simona Gherghe își pune poftele în cui pentru siguranța copiilor! Ce interdicții și-a impus: "Niciodată de față cu ei"

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Ramona Bădescu a făcut confesiuni emoționante despre viața de mamă, la 50 de ani:„Îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat acum, mai târziu' / EXCLUSIV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter