Simona Hapciuc de la Survivor s-a mutat într-un apartament nou. Primele imagini din casa Faimoasei

Publicat pe

Simona Hapciul, fostă concurentă de la Survivor România, s-a mutat într-un apartament nou. Aceasta a vrut să împărtășească cu fanii ei, pe Instagram, cum se descurcă cu mutatul, dar să le și arate noua locuință.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Simona Hapciuc, fostă concurentă la Survivor, s-a mutat într-un apartament nou din București. Vedeta a mărturisit că stă la etajul patru, care este și ultimul etaj, și că blocul nu are lift.

Simona Hapciuc de la Survivor s-a mutat într-un apartament nou. Primele imagini din casa FaimoaseiSimona Hapciuc de la Survivor s-a mutat într-un apartament nou. Primele imagini din casa Faimoasei

Simona Hapciuc a cumpărat foarte multe lucruri pentru noul apartament și le-a arătat fanilor de pe Instagram cât de plină era mașina. Printre achizițiile acesteia s-a numărat și o oglindă foarte mare. Simona Hapciuc a spus că o să îi fie foarte greu să urce pe scări, până la etajul patru, toate lucrurile.

Citește și: Ce a făcut Simona Hapciuc cu banii câștigați la Survivor.Fiul ei se bucură cel mai mult

Citește și: Ce copil frumos are Simona Hapciuc de la Survivor.A fost părăsită când a rămas însărcinată

Citește și: Ce salariu are Mirela Vaida.Cât câștigă la Acces Direct și Te Cunosc de Undeva

Citește și: Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu, cel mai nou cuplu din showbiz!„S-a despărțit de Mimi!'

Simona Hapciuc s-a mutat într-un apartament nou

De asemenea, Simona Hapciuc a spus că mutatul în noul apartamentul este și motivul pentru care nu s-a reapucat de sală de când a venit de la Survivor România.

„Mașina mea este burdușită de bagaje, printre care și o oglindă super-mare, asta care îmi stă mie în cap și merg să le duc la noul apartament și bineînțeles că va trebui să le car eu de una singură. V-am zis că apartamentul este la etajul 4 din 4 și bineînțeles că nu am lift și în seara asta voi face sală.

Ăsta e și motivul pentru care nu m-am reapucat de sport până acum. Am zis că aștept până pe 1 aprilie ca să termin cu mutatul, pentru că știam că o să am super-multe lucruri de mutat și să le urc până la etajul 4 e ca și cu aș face cinci ore de sală', le-a povestit Simona Hapciuc de la Survivor România fanilor de pe Instagram.

Simona Hapciuc a făcut turul casei

Simona Hapciuc le-a arătat fanilor de pe Instagram cum arată noul ei cămin. Apartamentul este foarte spațios și beneficiază și de o terasă.

Fosta concurentă de la Survivor România nu mare are mult până va termina cu mutatul. A pus deja perdelele și a povestit cum a avut nevoie de o scară pentru asta întrucât nu ajungea altfel. Vedeta a continuat să le facă internauților turul casei și le-a arătat chiar și ce are în frigider: două sticle cu apă, portocale, șnițel vegetarian și ciocolată.

Simona Hapciuc a mai spus că se bucură că are mult spațiu în casă pentru că o să își poată face antrenamentele și în propria locuință. De asemenea, vedeta spune că, în zilele călduroase, va putea să iasă pe terasă.

O să am unde să mă antrez. Plus că, dacă va fi cald, voi ieși pe terasă. Va fi super', și-a arătat Simona Hapciuc încântarea.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter