Simona Pătruleasa, victima prejudecăților din cauza frumuseții: „Nu m-am considerat ruptă din soare. Aspectul fizic poate...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

A debutat la TV în urmă cu 18 ani, însă susține că nu frumusețea i-a deschis uși care să-i asigure un loc pe sticlă. Simona Pătruleasa ne-a povestit că a fost victima prejudecăților în tinerețe, cu toate că nu s-a considerat niciodată atât de frumoasă, astfel încât aspectul fizic să-i asigure oportunități în carieră.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Care este momentul din întreaga ta carieră care te-a făcut să fii mândră de tine și să realizezi că ți-ai ales profesia potrivită?

Au fost multe astfel de momente. Ai o bucurie imensă când ajungi să iei interviuri unor oameni cunoscuți pe plan internațional. I-am luat un interviu lui 50 Cent și chiar am schimbat câteva mingi cu el, i-am întâlnit pe Muster și Ivanisevici și a fost o plăcere să învăț câteva lovituri de tenis de la ei. Au fost niște experiențe tare frumoase, am cunoscut mulți artiști de la noi pe care doream să îi întâlnesc, să le strâng mâna, să îi îmbrățișez. Au fost momente de mare satisfacție pe care această profesie ți le oferă.

Simona Pătruleasa, victima prejudecăților din cauza frumuseții: „Nu m-am considerat ruptă din soare. Aspectul fizic poate...'/ EXCLUSIVSimona Pătruleasa, victima prejudecăților din cauza frumuseții: „Nu m-am considerat ruptă din soare. Aspectul fizic poate...'/ EXCLUSIV

Cum spuneam, au fost campaniile sociale pe care le-am făcut împreună cu colegii mei pentru oameni cărora am reușit să le redăm speranța și să le aducem o clipă de fericire. Este impresionant și feedback-ul pe care îl primești din partea oamenilor și pe rețelele de socializare, contează enorm să vezi că ai reușit să ajungi la sufletul lor.

Simona Pătruleasa: „M-am format ca om de știri'

Știu că nu ești genul care să răspundă NU în fața provocărilor, așadar o să te întreb dacă ți-ar plăcea să prezinți, să spunem, o emisiune de divertisment. Te-ai gândit vreodată la asta? Ți s-a propus?

Mi s-a și propus la un moment dat și m-am și gândit, dar am fost reticentă. Sunt la pupitrul știrilor de 17, 18 ani și cumva mă identific cu această ipostază. Nu cred că oamenii ar putea să mă vadă altfel, iar eu m-am format ca om de știri.

Citește și: Andreea Marin și Simona Pătruleasa s-au împăcat!De ce s-au certat acum 7 ani

Citește și: Cum a debutat Simona Pătruleasa la TV, în urmă cu 17 ani:”Am ajuns întâmplător să lucrez în televiziune”/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Berecleanu a împlinit 47 de ani.A postat o fotografie cu părinții ei și un mesaj emoționant

Citește și: Dan Negru, după ce a văzut serialul în care joacă președintele Ucrainei:„Prototipul pe care a fost construit actorul Zelenski…'

Simona Pătruleasa: „Viața privată este un pic mai expusă'

Ești de foarte mult timp pe sticlă, mereu în atenția publicului. Cum gestionezi celebritatea și care sunt avantajele, dar și dezavantajele faptului că ești o persoană publică?

În trecut, dezavantajele erau legate de faptul că pe piață erau mai multe publicații de scandal care încercau să pună o umbră asupra frumuseții din lumea asta. Poate că viața privată este un pic mai expusă, te afli sub lupa oamenilor, dar dacă îți dorești să fii discret, reușești. Eu nu simt că sunt mari avantaje, am stat ca oricare alt om la coadă două ore ca să îmi fac pașaportul, de exemplu. Poate că cel mai mare avantaj pe care îl au persoanele publice este acela că îi pot ajuta mai mult pe cei în nevoie.

Simona Pătruleasa: „Nu m-am considerat niciodată atât de frumoasă'

Pe o scară de la 1 la 10, cât de mult te-a ajutat în carieră faptul că ești o și o femeie frumoasă? Ți s-a întâmplat vreodată să fii victima prejudecăților?

Da, mi s-a întâmplat să fiu victima prejudecăților în trecut, când aveam 30 de ani și am pășit în lumea asta a televiziunii, însă în ultima vreme nu, sau poate nu mai pun eu așa mult preț pe acest lucru. Eu nu m-am considerat niciodată atât de frumoasă sau că aspectul fizic mi-a deschis niște uși. Dar în lumea televiziunii contează și cum arăți. Nu m-am considerat însă „ruptă din soare. În țara noastră sunt foarte multe femei frumoase. Nu cred că mi s-a deschis acest drum datorită frumuseții.

Când am intrat în televiziune, m-am dus la casting, am dat niște probe și, din câteva mii de oameni, am rămas șapte. E adevărat că, atunci când am venit la Kanal D, aveam experiența Știrilor, eram deja cunoscută și am fost aleasă să vin, oamenii au avut încredere în mine pentru că eram dedicată carierei mele, foarte serioasă în profesia mea. Cred că au fost mai mulți factori care au contribuit la construirea carierei mele, categoric nu frumusețea a fost acel factor hotărâtor. Aspectul fizic poate, cel mult, să atragă atenția la început, dar după aceea trebuie să dovedești în permanență că ești foarte bun în ceea ce faci.

Simona Pătruleasa: „Nu aș călca niciodată peste cadavre'

Ce sacrificiu nu ai face niciodată în beneficiul carierei? Și care este cea mai mare concesie pe care ai făcut-o vreodată?

Nu aș călca niciodată peste cadavre, nu aș putea să desconsider un om, să ajung să fac rău pentru asta. Nu mi-aș pune niciodată familia pe loc secund, este pentru mine pe primul loc. Concesii nu au fost, dar am lăsat de la mine în unele situații. Am avut norocul să fiu într-o echipă în care există respect și există un echilibru, astfel încât nu a fost nevoie de concesii.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter