Al treilea copil al lui John Legend și a lui Chrissy Teigen a murit la naștere: "Suntem șocați și simțim o durere despre care doar auzi"

Publicat pe

Chrissy Teigen și John Legend sunt îngenunchiați de durere, după ce au pierdut cel de-al treilea copil. Părinții îi aleseseră deja nume micuțului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chrissy Teigen și John Legend trăiesc cea mai mare durere posibilă. Cei doi se așteptau să devină părinți, însă, modelul s-a confruntat cu probleme serioase în sarcină și, din păcate, micuțul nu a supraviețuit, în ciuda eforturilor depuse pentru a fi bine.

Băiețelul urma să primească numele Jack, au anunțat părinții în lacrimi.

Citește și: Like Creața a dezvăluit a sexul copilului. Prima ecografie cu bebelușul:'Un îngeraș în creștere'

Chrissy Teigen: „Nu am reușit să oprim sângerarea”

„Suntem șocați și simțim o durere despre care doar auzi, o durere pe care nu am mai simțit-o până acum.

Nu am reușit să oprim sângerarea și să-i oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda a pungi și pungi de transfuzii de sânge. Nu a fost suficient. 

Nu ne-am decis cum ne vom numi copiii decât imediat după naștere, chiar înainte de a ieși din spital. Dar, dintr-un anume motiv, acestui micuț am început să-i spunem Jack. Așa că întotdeauna va rămâne Jack. Jack s-a străduit atât de tare să devină o parte din mica noastră familie și întotdeauna va fi. 

Citește și: Anda Adam, adevărul despre căsnicia cu Sorin și zvonurile că ar divorța:„Oamenii se mai și ceartă. Nu sunt de acord cu un mariaj doar de dragul copilului' / EXCLUSIV

Pentru al nostru Jack, îmi pare rău că primele momente din viața ta au fost atât de complicate și că nu ți-am putut oferi casa de care aveai nevoie pentru a supraviețui. Întotdeauna te vom iubi.

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați trimis rugăciunile și energia voastră pozitivă. Simțim iubirea voastră și o apreciem cu adevărat. Suntem atât de recunoscători pentru viața pe care o avem. Pentru minunații noștri copii, Luna și Miles, pentru toate lucrurile pe care le-am putut experimenta până acum. 

Al treilea copil al lui John Legend și a lui Chrissy Teigen a murit la naștere: "Suntem șocați și simțim o durere despre care doar auzi"Al treilea copil al lui John Legend și a lui Chrissy Teigen a murit la naștere: "Suntem șocați și simțim o durere despre care doar auzi"

Nu este fiecare zi plină de soare. În cele mai întunecate zile, vom fi triști, vom plânge până vom rămâne lipsiți de lacrimi. Dar ne vom îmbrățișa mai puternic și vom merge mai departe', a transmis Chrissy Teigen pe rețelele de socializare, în dreptul unor forografii de-a dreptul emoționante.

Citește și: Cristina Pană, în război total cu tatăl copilului său:„Domnule avocat, de ce nu plătești pensia alimentară?'

Chrissy Teigen, sarcină cu probleme

Modelul în vârstă de 34 de ani s-a confruntat cu probleme serioase în sarcină, având sângerări abundente.

Știți cu toții că în ultimele săptămâni am stat la pat. Este o perioadă în care mă odihnesc foarte mult, doar merg la baie și gata, asta-i tot. Fac baie de două ori pe săptămână, nu duș. Am sângerat. Sunt la jumătatea sarcinii și sângerarea nu se oprește. De fiecare dată când merg la baie văd sânge. La un moment dat nu mă opream din sângerat, a declarat Chrissy Teigen în urmă cu o săptămână, când a ajuns de urgență la spital.

Reamintim că John Legend și Chrissy Teigen s-au căsătorit în urmă cu 7 ani și au împreună o fetiță Luna Simone, în vârstă de 4 ani și un băiețel, Miles Theodore, în vârstă de 2 ani, făcuți prin fertilizare în vitro. De data aceasta, modelul a rămas însărcinată pe cale naturală.

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter