Like Creața a dezvăluit a sexul copilului. Prima ecografie cu bebelușul: ”Un îngeraș în creștere”

Publicat pe

Like Creața a anunțat că este însărcinată, iar acum a dezvăluit și sexul copilului. Viitoarea mămică a fost la ecografie și a vrut să împărtășească acest moment frumos și cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fericirea este mare pentru simpatica vloggeriță. Like Creața este însărcinată pentru prima dată și a anunțat ce sexul copilului pe care îl poartă în pântece.

Viitoarea mămică a fost la control, unde a făcut ecografia și a aflat că va avea o fetiță. Like Creața a împărtășit cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare bucuria pe care simțit-o în acel moment.

„Yaaay! Fetița mea♥️ V-o prezint pe A MEA, un îngeraș în creștere 😍 Abia aștept să o cunosc, dar până atunci, d-na doctor are grijă de noi și îi mulțumesc tare mult pentru asta 🤍', a scris Like Creața pe Instagram, în dreptul unei imagini cu ea și doamna doctor.

Citește și: Like Creața este însărcinată pentru prima oară. Primele imagini cu burtica de gravidă

Like Creața a dezvăluit a sexul copilului. Prima ecografie cu bebelușul: 'Un îngeraș în creștere'Like Creața a dezvăluit a sexul copilului. Prima ecografie cu bebelușul: 'Un îngeraș în creștere'

Cine este Like Creața

Like Creața este vloggeriță, fosta jumătate de la „Like One', cuplul format din Creața și Ruxi. Cele două reușeau de fiecare dată să stârnească hohote de râs în mediul virtual.

Creața și Ruxi erau două bune prietene, iar prin intermediul filmulețelor pregătite prezentau situațiile plăcute sau mai puțin bune prin care treceau împreună. Din păcate, fiecare a decis, la un moment dat, să o ia pe cont propriu.

Citește și: LikeOne: „Părinții noștri nu prea înțeleg ce facem și încă așteaptă să ne luăm un job serios, cu carte de muncă”

Nu au menționat motivele destrămării prieteniei, dar au existat speculații potrivit cărora Creața ar fi renunțat la proiectul cu Ruxi din pricina faptului că s-ar fi axat prea tare pe conținut cu tentă sexuală, ceea ce nu i-ar fi fost deloc pe plac, notează cancan.ro.

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter