Soțul Andei Adam, reacție neașteptată după scandalul mesajelor dintre el și altă femeie: "Știi că vin mereu acasă"

Publicat pe

În ultima perioadă s-a spus că ar exista probleme în căsnicia Andei Adam cu Sorin, însă cei doi nu au confirmat în niciun moment despărțirea. Mai mult, soțul vedetei i-a transmis un mesaj subtil prin intermediul căruia a dat de înțeles că nu se pune problema de divorț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Despre o posibilă ruptură între Anda Adam și soțul ei se discută deja de multă vreme. Ultimul scandal, însă, în care au fost implicați cei doi au stârnit o serie de controverse și speculații pe marginea unei posibile despărțiri între cei doi.

Soțul Andei Adam, reacție neașteptată după scandalul mesajelor dintre el și altă femeie: "Știi că vin mereu acasă"Soțul Andei Adam, reacție neașteptată după scandalul mesajelor dintre el și altă femeie: "Știi că vin mereu acasă"

Apogeul pare să fi fost atins după scandalul mesajelor artistei cu o tânără care ar fi vrut să-i seducă soțul. Totul s-ar fi petrecut după ce Anda Adam a fi descoperit o conversație a soțului ei cu o tânără pe Instagram. Vedeta ar fi jignit-o și ar fi avut replică foarte dură, chiar au apărut capturi cu discuția pe care ar fi purtat-o cele două. La scurt timp, însă, cântăreața a avut o primă reacție și a negat că ar fi scris respectivele mesaje.

Soțul Andei Adam, reacție subtilă după scandalul mesajelor

A motivat că cineva ar vrea să-i facă rău, eventual prin intermediul tehnologiei atât de avansate. Anda Adam este convinsă că i s-au modificat conversațiile, dat fiind că în zilele noastre există posibilitatea de a se schimba, modifica și truca orice imagine sau chiar și filmulețe.

După toate aceste întâmplări, vine și replica, chiar dacă una subtilă, a soțului artistei. Melodis interpretată de Lino Golden pe care o ascultă Sorin le-a dat tuturor de gândit. În contextul dat, versurile sunt extrem de sugestive.

 „Când mi-e dor de tine și de casă/Te sun și-ți spun cât ești de frumoasă/Plec dar mă întorc mereu/Știi că vin mereu acasă/Știu că uneori ți-e greu/Nu vreau să te fac geloasă', sunt câteva dintre versurile piesei ascultată de Sorin Nicolescu.

Citește și: Tânăra amenințată de Anda Adam că a încercat să-i fure soțul face primele declarații:'Și ea își face viața'

Citește și: Cum arăta Anda Adam fără operații estetice, pe vremea când cânta „Nu mă uita”, împreună cu RACLA.Transformarea este spectaculoasă!

Citește și: Oana Roman, declarație surprinzătoare despre Marius Elisei la o lună după divorț.„Dacă vrea să mai facă un copil…'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Emil Rengle, la 3 ani de când a câștigat Românii au Talent:„Am pornit într-o călătorie de meditație'. EXCLUSIV

Anda Adam neagă că ar exista probleme în căsnicia cu Sorin

Anda Adam neagă că s-ar pune problema unui divorț, reamintind că cei doi locuiesc deocamdată împreună. Nu a dorit să intre în detalii și a subliniat că vrea să-și protejeze intimitatea, iar discuțiile pe care le poartă cu soțul ei să rămâne private.

„Viața mea privată mă privește doar pe mine. Sorin nu s-a mutat la Constanța. Încă stăm împreună, dar nu vreau să intru în detalii. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu e nimeni dator să dea explicații. Este fix treaba și intimitatea noastră. E decizia mea ce fac mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână în casă', a spus Anda Adam la Antena Stars.

Anda Adam: „Căsnicia înseamnă un cumul de energie pozitivă’

După apariția unor serii de zvonuri că artista și Sorin ar divorța, Anda Adam ne-a spus ce înseamnă, de fapt, căsnicia pentru ea.

„Pentru mine, căsnicia înseamnă un cumul de energie pozitivă în care doi oameni înțeleg că sunt împreună deoarece trebuie să construiască lucruri care să le aducă fericire, atât lor, cât și celor din jurul lor. Înseamnă implicare, răbdare, acceptarea celui de lângă tine în diferite situații și conjuncturi.

Înseamnă, uneori, să te lași pe tine deoparte și să ții cont de ceea ce îi place celuilalt, pentru a avea un mariaj reușit.  Iar  asta  se  aplică   viceversa. Căsnicia  înseamnă  mai  mult  decât  a arăta bine împreună și a avea grijă la ceea ce spun cei din jur.

Cred că este o provocare peste care trebuie să treci  și pentru care trebuie să găsești un echilibru perfect, astfel încât energia existentă să fie mereu spre pozitiv. De acolo, vin de la sine restul lucrurilor: succes, bani, fericire, copii fericiți și o familie fericită. Cred că trebuie să fie compatibilitate, altfel, la un moment dat, lucrurile nu mai funcționează.

Când părinții nu se înțeleg și trăiesc într-o energie negativă, îi vor face rău copilului și el va ajunge, ulterior, să aleagă un partener pe modelul lucrurilor văzute în casă. Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului, deoarece, în fapt, îi faci un rău’, ne-a spus Anda Adam în exclusivitate, în urmă cu câteva luni.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter