Oana Roman, declarație surprinzătoare despre Marius Elisei la o lună după divorț. „Dacă vrea să mai facă un copil...”

Publicat pe

Oana Roman nu ar fi deranjată dacă Marius Elisei ar face un copil cu o altă femeie. Cei doi au divorțat acum o lună și au îngropat securea războiului. Marius Elisei a declarat că el și Oana Roman au ajuns la concluzia că această hotărâre este singura variantă pentru ei și fiica lor, Isabela.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat acum o lună pe cale amiabilă, fără scandal. Acum, fiica lui Petre Roman spune că n-ar avea nimic împotrivă dacă fostul ei soț s-ar decide să facă un copil cu o altă femeie.

Oana Roman a afirmat că Isabela și-ar mai dori un frățior, însă ea i-a explicat că nu mai poate să facă alți copii.

Oana Roman, declarație surprinzătoare despre Marius Elisei la o lună după divorț. „Dacă vrea să mai facă un copil...'Oana Roman, declarație surprinzătoare despre Marius Elisei la o lună după divorț. „Dacă vrea să mai facă un copil...'

Isa tot spune că vrea (n.r. frate sau soră). I-am zis că eu nu mai pot să fac copii. Acum trebuie să o fac să înțeleagă că, dacă eu cu tatăl ei nu mai suntem împreună, el poate să se ducă să facă un copil. Pe bune, el dacă vrea să mai facă un copil, treaba lui. Am divorțat. Pot eu să-i impun lui chestii? Ea vrea să fim o familie, dar nu se mai poate', a spus Oana Roman la Antena Stars.

Citește și: Cum arată Oana Roman în rochie mini, după ce a slăbit colosal.Ce dietă ține

Citește și: Marius Elisei, adevărul despre divorțul de Oana Roman:„Sărbătorile le-am petrecut singur, în depresie'

Citește și: Ce a spus Musty de la Survivor despre Mellina, după ce a ajuns în țară:„Este o poveste de dragoste, o iubesc…'

Citește și: Aurora Cornu a murit.Prima soție a lui Marin Preda era bolnavă de COVID-19

Oana Roman. „Isa e foarte legată de el'

Oana Roman Și Marius Elisei au evitat să-i spună fiicei lor că au divorțat. Fetița crede că cei doi sunt doar certați. Tocmai din acest motiv, Oana Roman și Mircea Elisei au rămas în relații bune, pentru ca fiica lor să nu resimtă atât de rău întreaga situație.

Nu era tristă la ziua ei, era fericită că a fost și tatăl ei acolo. Îți dai seama că resimte situația, dar noi tocmai de asta suntem în relații bune, ca să nu resimtă situația chiar atât de acut. Nu știu cât o să dureze, dar deocamdată… Isa e foarte legată de el, pentru că Marius s-a implicat foarte mult în creșterea ei. A schimbat-o, i-a dat să mănânce, a legănat-o, a fost tată cu normă întreagă. La început am fost foarte bolnavă și eu nu puteam să o car în brațe, iar el a făcut niște lucruri pe care eu nu le puteam face', a mai spus Oana Roman.

Ce se întâmplă cu afacerea pe care Oana Roman o are cu Marius Elisei

Oana Roman a spus că soțul ei a luat afacerea la care cei doi lucrau împreună, atunci când a făcut anunțul separării. Totuși, cei doi s-au înțeles și Oana Roman va rămâne imaginea brandului de haine.

Adevărul a fost că am plecat cu ce dețineam eu. Da! Site-ul este construit de foarte mult timp, un proiect de foarte mult timp. Ideea e că am revenit asupra lui împreună, i-am făcut o propunere pentru a-i liniști un pic starea și mă bucur că a fost de acord cu ea. Asta am discutat între noi. Termenii. Evident că există niște termeni și condiții!‘, a transmis fostul soț al Oanei Roman.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter