Soțul Oanei Zăvoranu, în tandrețuri cu altă femeie. Alex Ashraf a fost prins în fapt

Publicat pe

Alex Ashraf a făcut multe eforturi pentru a o cuceri pe Oana Zăvoranu. Vedeta și-a dat seama că el este cel de care are nevoie în viața ei. Soțul Oanei Zăvoranu a fost surprins în tandrețuri cu o altă femeie.

Când vestea va ajunge la urechile Oanei Zăvoranu, situația nu va fi prea bună pentru soțul ei. Alex Ashraf a fost surprins de Paparazzii în timp ce era cu o altă femeie, la o benzinărie din Capitală, potrivit Cancan. Se pare că cei doi sunt foarte apropiați, iar femeia care îl însoțește pe soțul Oanei Zăvoranu îi este și parteneră în sala de fitness.

Cei doi au stat minute în șir de vorbă, timp în care femeia și-a pus picioarele pe scaunul palestinianului, moment în care acesta a început să o atingă pe picioare, gest care a încântat-o pe sexy bruneta. După ce au stat la șuetă în benzinărie, cei doi au plecat la sală, iar după antrenament au ieșit împreună din sala de fitness, însă fiecare a plecat cu mașina lui.

După ce au terminat antrenamentul, soțul Oanei Zăvoranu și focoasa brunetă s-au dus la o altă adresă din zona Băneasa, unde au vorbit ore în șir. Până acum, Oana Zăvoranu nu a făcut nicio declarație despre acest subiect.

La scurt timp după ce au apărut în presă imaginile cu Alex Ashraf și bruneta sexy, Oana Zăvoranu a postat un mesaj pe rețelele de socializare. 'Din când în când o pereche de ochelari te ascunde de priviri nedorite. Im fucking AWESOME 😎😎😎 Tu de ce porți ochelari de soare când nu e soare?', a scris vedeta.

Citește și: Oana Zăvoranu, prima reacție după ce a fost acuzată că şi-a abandonat bunica în azil: „Am luat-o cu râie de acolo'

Oana Zăvoranu despre căsnicia cu Alex Ashraf

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt un cuplu de câțiva ani deja și, în pofida faptului că nici măcar ea nu credea că relația lor o să dureze, iată că s-a dovedit că sunt suflete-pereche. Invitată la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars, carismatica brunetă a vorbit cu sinceritate despre viața de cuplu:

„Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie. A fost foarte perseverent. Voi ştiţi doar 10% din lucrurile pe care i le-am făcut', a spus Oana Zăvoranu.

Apoi, Oana a recunoscut că Alex i-a depășit așteptările:

„Nu ar fi fost bine dacă aborda varianta macho cu mine. A gândit foarte bine, răbdător, perseverent, deoarece doar aşa poţi îmblânzi fiara. A avut abilitatea de a vedea în viitor mai bine decât mine, care eram tulbure atunci. Nu îmi făceam planuri de termen lung, dar el a reuşit. A funcţionat la capacitate maximă. Toată lumea îmi spune că m-am schimbat mult, în bine. Îmi oferă iubire pură. A trecut un test. A avut nişte milioane de euro pe care le-a luat de la bancă. Putea să aleagă altă cale, să plece de lângă mine. Dar nu a făcut-o, a demonstrat că mă iubeşte, am zis <>. Este un bărbat unul la un milion'.

FOTO: Facebook

Soțul Oanei Zăvoranu, în tandrețuri cu altă femeie. Alex Ashraf a fost prins în faptSoțul Oanei Zăvoranu, în tandrețuri cu altă femeie. Alex Ashraf a fost prins în fapt

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter