Starea actriței Tamara Buciuceanu s-a agravat! Medicii vin cu vești proaste

Publicat pe
Starea actriței Tamara Buciuceanu s-a agravat! Medicii vin cu vești proasteStarea actriței Tamara Buciuceanu s-a agravat! Medicii vin cu vești proaste

Internată de aproape două săptămâni la spital, veștile despre Tamara Buciuceanu nu sunt bune. Din contră, starea de sănătatea a actriței de 90 de ani s-a deteriorat, aceasta fiind intubată și ventilată mecanic.

Ajunsă la vârsta de 90 de ani, după mai bine de jumătate de secol dedicat actoriei, Tamara Buciuceanu părea că nu are o stare de sănătate precară. Internarea acesteia de urgență la începutul lunii octombrie a spulberat, însă, speranțele, iar acum medicii de la Spitalul Elais anunță că stare de sănătate a actriței s-a agravat.

'E într-o stare gravă. Este intubată și ventilată mecanic, este într-o stare severă. Starea dumneaei s-a agravat', a declarat pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă.

Drama neștiută a actriței din ‘Liceenii’. Tamara Buciuceanu Botez a iubit un singur bărbat

Deși a făcut carieră în comedie și are numeroase realizări (nr. printre care și Premiul Academiei Romane pentru merite deosebite în teatru și film), Tamara Buciuceanu Botez a trăit o dramă în plan personal. Actrița care nu a avut niciodată copii a iubit un singur bărbat, pe medicul anestezist Alexandru Botez, cu care s-a căsătorit la începutul anilor 60. Din păcate, soțul ei a murit în urmă cu peste 20 de ani, lăsând-o cu un dor care nu s-a stins nici acum.

Pe soţul meu l-am cunoscut prin intermediul unei bune prietene, Graţiela. Mi-a spus că este un om serios, care sigur o să-mi placă. Şi aşa a fost! Ne-am căsătorit în 1962 şi am rămas împreună 33 de ani, până când el a plecat la Ceruri. Am fost o femeie de casă şi gospodină. Alexandru mi-a respectat şi mi-a iubit foarte mult cariera. La un moment dat mi-a spus: «Dragă, eu mă mulţumesc şi cu titlul de prinţ consort». Era un doctor excelent, un om serios, care mi-a înţeles destinul. De un timp mă întristez când mă gândesc la cei care puteau să mai stea lângă mine şi nu mai sunt: soţul, fratele, cumnatul, colegii cu care am împărţit scena. Nu o să-i uit niciodată şi mă rog ca Dumnezeu să îi aşeze acolo sunt sunt cei drepţi‘, a declarat acum ceva vreme Tamara Buciuceanu Botez pentru Taifasuri.

Foto: Facebook, Libertatea

Citește și:

Rona Hartner, mărturie cutremurătoare despre lupta cu cancerul. Ce tratamente naturiste a luat pentru a-și ajuta organismul

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter