Cătălin Cazacu, apariție neașteptată la Pro TV. În ce producție o să apară prezentatorul "Cash Taxi" de la Kanal D

Publicat pe

Cătălin Cazacu a avut un succes impresionant după ce aparticipat la Exatlon, emisiunea difuzată pe Kanal D. Postul de televiziune a decis să îi dea acestuia o emisiune pe mână imediat ce a fost eliminat din concurs. A avut audiență mare, dar iată că acesta va apărea acum la Pro TV. 

A încântat publicul și pe mulți concurenți i-a făcut fericiți cu sume frumușele de bani în emisunea „Cash Taxi” pe care a prezentat-o la Kanal D. Iat[ c[ acum, pentru prezentatorul TV ]ncepe un nou capitol, ]n actorie.

Primul rol în calitate de actor Cătălin Cazacu l-a avut în filmul „Faci sau taci”. Iată că acum, acesta a dat cu adevărat lovitura. Conform Cancan, acesta a fost văzut pe platourile de filmare ale celebrului serial 'Vlad'. Conform unor surse din rândul echipei de filmare, sportivul care, de ceva timp, cochetează și cu actoria, ar fi filmat câteva scene pentru unul dintre episoadele producției de la PRO TV.

Nu se sție însă dacă Cătălin Cazacu a încheiat contractul cu Kanal D și va apărea permanent la Pro TV.

Cătălin Cazacu, apariție neașteptată la Pro TV. În ce producție o să apară prezentatorul "Cash Taxi" de la Kanal DCătălin Cazacu, apariție neașteptată la Pro TV. În ce producție o să apară prezentatorul "Cash Taxi" de la Kanal D

Cum arată femeia cu care Cătălin Cazacu are un copil. Nicoleta a trăit o adevărată dramă: 'Mi-a murit soțul în brațe'

În urmă cu mai bine de 10 ani, Cătălin Cazacu a cunoscut-o pe Nicoleta, femeia care urma să-l facă tată pentru prima dată. Prezentatorul TV a încercat să o cucerească pe femeia care în urmă cu un an își pierduse soțul. Cătălin Cazacu și Nicoleta au fost împreună aproximativ cinci ani, însă relația lor nu a mai funcționat. Sportivul a cerut-o în căsătorie pe mama copilului său, însă aceasta nu i-a zis nici da, dar nici nu.

Foto: Facebook 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter