Ștefan Ciuculescu de la Survivor ascunde o suferință: "Nu aș mai fi putut să vorbesc cu tata niciodată"

Publicat pe

Ștefan Ciuculescu de la Survivor este un concurent puternic în cadrul competiției. A fost implicat în mai multe conflicte, cu Zanni și Sebastian Chitoșcă, și a demonstrat că din punct de vedere spotiv își merită locul în competiție. Puțini știu, însă, că în spatele zâmbetului afișat de multe ori de Faimos se ascunde o durere, ce are legătură cu tatăl său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ștefan Ciuculescu de la Survivor a fost caracterizat de Zanni ca fiind un om sincer, în ciuda conflictelor pe care le-au avut în cadrul competiției. Sportivul este coleric și nu se ferește deloc să spună ceea ce gândește. Este pe locul doi în clasamentul celor mai eficienți concurenți de la Survivor, cu 31 de victorii și 20 de înfrângeri la activ, demonstrând că și-a câștigat locul din punct de vedere sportiv în cadrul show-ului.

Ștefan Ciuculescu de la Survivor ascunde o suferință: "Nu aș mai fi putut să vorbesc cu tata niciodată"Ștefan Ciuculescu de la Survivor ascunde o suferință: "Nu aș mai fi putut să vorbesc cu tata niciodată"

Ce a realizat Ștefan Ciuculescu la Survivor

În ciuda imaginii de bărbat puternic, Ștefan Ciuculescu ascunde o durere în suflet. Faimosul a avut șansa de a realiza, acum, la Survivor, greșeală imensă pe care o făcea acasă. Totul are legătură cu tatăl său, Ștefan povestind printre lacrimi, că a existat un moment în viață în care ar fi putut să nu-și mai audă părintele niciodată.

După un joc de comunicare câștigat de Faimoși, concurenții din echipa roșie au avut ocazia de a-și auzi la telefon persoanele dragi. Ștefan a vorbit cu mama lui, însă și tatăl său a ținut să-i trasmită câteva gânduri pentru a-și face fiul să realizeze cât de susținut este acasă.

Citește și: Noi tensiuni între Zanni și Ștefan Ciuculescu la Survivor:”A fost ultima oară când am lăsat de la mine”

Citește și: Tatăl lui Ștefan Ciuculescu, primele declarații după bătaia de la Survivor:„Doi arici…'

Citește și: Ce relație au acum Burlacul Andi Constantin și Hannelore de la Insula Iubirii:„Faptul că a existat o conexiune între noi…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce i-a apropiat pe Cătălin Moroșanu și pe Jador la Survivor:„M-am văzut pe mine la 26 de ani'/ EXCLUSIV

Ștefan Ciuculescu: „Cu tata nu prea vorbesc acasă'

Convorbirea telefonică i-a dat de gândit sportivului, moment în care s-a deschis și a vorbit, plângând, despre durerea care îi macină sufletul.

'Cu tata nu prea vorbesc acasă, vorbesc cu mama de fiecare dată, în schimb, acum mi-am dat seama că a fost un moment în viață în care eu pe această persoană, anume tata, în momentul asta dacă aș fi fost aici, eu cu el nu aș mai fi putut să vorbesc niciodată și cred că am avut nevoie de experiența asta ca sa realizez și să-mi dau seama acum, după o lună jumate în care nu am vorbit cu el că este o peroană importantă pentru mine…inima mea de leu', a povestit Ștefan Ciuculescu la Survivor.

Perioada de o lună și jumătate petrecută în jungla din Republica Dominicană l-a ajutat să realizeze cât de importantă este familia și, mai ales, prezența tatălui său în viața lui.

Ștefan Ciuculescu, la un pas să-și piardă viața

Nu este prima oară când Ștefan Ciuculescu de la Survivor a traversat momente dificile. La finalul anului trecut, sportivul a fost la un pas de a-și pierde viața pe teren, după ce un adversar l-a lovit cu capul în bărbie și a căzat, inconștient, la pământ.

Fotbalistul a rememorat, într-un interviu live pentru GSP, cum a fost la un pas de moarte în timpul unui meci pentru Liga a treia. Atunci, portarul Rapidului a fost lovit puternic de un adversar și a căzut, fără cunoștință, la pământ.

„Era să mor pe teren, crezi că mă sună cineva când am o problemă minoră la tendon? Păi da, era să mor pe teren, la un meci de liga a treia, la echipa a doua a Rapidului. Meciul a fost la Buzău, în turul campionatului, acum de când m-am reîntors la Rapid. A fost un meci la Buzău…

Pe o centrare, a venit un adversar după ce am respins mingea. A venit cu un atac întârziat și mi-a dat cu capul direct în bărbie și mi-a tăiat curentul pentru câteva secunde. Bine, câteva secunde mi s-au părut mie, dar…', a povestit Ștefan Ciuculescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter