Ștefania de la Casa Iubirii are un nou iubit. Cum se înțelege cu părinții lui: ”Am fost primită cu brațele deschise”

Publicat pe

Ștefania de la Casa Iubirii are un nou iubit. După relația tumultuoasă pe care a avut-o cu Cristian în cadrul emisiunii, aceasta și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat. A suferit pentru scurt timp, însă dragostea i-a bătut din nou la ușă. Nu, nu în cadrul competiției, fiindcă a părăsit emisiunea. Aceasta l-a întâlnit pe noul ei partener la scurt timp de când a ajuns acasă. Iată ce spune despre povestea lor de dragoste, dar și cum se înțelege cu părinții lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ștefania de la Casa Iubirii are un nou iubit. Ștefania de la Casa Iubirii radiază de fericire. La scurt timp după ce a părăsit emisiunea, l-a și dat uitării pe Cristian, cel alături de care a format un cuplu. Sentimentele au dispărut din cauza neînțelegerilor, astfel că acum trăiește o nouă poveste de dragoste și se simte mai împlinită ca niciodată. Nu, asta nu o spunem noi, ci chiar ea prin declarațiile pe care le-a făcut.

Ștefania de la Casa Iubirii are un nou iubit. Cum se înțelege cu părinții lui: 'Am fost primită cu brațele deschise'Ștefania de la Casa Iubirii are un nou iubit. Cum se înțelege cu părinții lui: 'Am fost primită cu brațele deschise'

Fosta concurentă din Casa Iubirii nu a stat prea mult pe gânduri privind relația cu noul iubit. A fost dragoste la prima vedere, astfel că încă de la prima întâlnire au simțit o conexiune puternică între ei. Și-au dat o șansă și iată că sunt mai fericiți ca niciodată. Ba mai mult, au grăbit puțin lucrurile, astfel că Stefania s-a mutat deja în aceeași casă cu iubitul ei.

Citește și: Cine este Ștefania Alina Drugă de la Casa iubirii.E studentă și lucrează ca model

Citește și: Cine sunt concurenții de la Casa Iubirii care au înșelat în relațiile anterioare

Citește și: Ioana Popescu se confruntă cu probleme în sarcină:'Am nevoie de gânduri bune..'

Citește și: Fiica lui Cătălin Crișan joacă în filmul O secundă:”Drumul spre Oscar a început”. Ce rol are Daria

Ștefania de la Casa Iubirii are un nou iubit

Ștefania de la 'Casa Iubirii' a dezvăluit că l-a uitat pe Cristian, cel cu care s-a iubit în cadrul emisiunii TV de pe Kanal D. De asemenea, a ținut să precizeze că nu a fost nimic serios între ei, iar cu toate astea, nu regretă ce a trăit alături de el. Totuși, gândul nu-i zboară deloc la a vorbi despre el, ci despre noul ei iubit, care-i aduce constant zâmbetul pe buze.

Nu m-am mai întâlnit cu Cristian și nici nu aș fi vrut. A fost o etapă din viața mea, s-a încheiat, a fost doar o experiență și atât, nimic serios. Nu regret nimic din ce am făcut până acum.”, a mărturisit Ștefania, la Culisele Iubirii.

Cum se înțelege Ștefania de la Casa Iubirii cu părinții iubitului ei

Fosta concurentă de la Casa Iubirii nu doar că și-a găsit liniștea în brațele noului ei iubit, ci au și făcut câțiva pași importanți în relația lor. Cei doi locuiesc deja împreună, iar Ștefania i-a și cunoscut părinții. Ba mai mult decât atât, a petrecut destul de mult timp cu ei încât să își facă o părere și să dezvăluie tuturor cât de bine se înțelege cu ei. Totuși, acasă la părinții ei încă nu a fost cu noul ei iubit, însă cel mai probabil vor face o vizită de sărbători.

Mă înțeleg foarte bine cu mama lui, chiar cu toată familia lui. Este o familie extraordinar de bună și caldă. Am fost primită cu brațele deschise. Mama lui e o femeie deosebită. Și părinții mei știu despre relație.Ei încă nu se cunosc. Cred că de sărbători mergem la Pitești, la părinții lui și apoi, poate, și la mine acasă.”, a mai spus Ștefania, potrivit KanalD.ro.

Ștefania de la Casa iubirii lucrează ca model

Când a intrat în emisiunea Casa Iubirii, Ștefania Alina Drugă avea peste 4.000 de urmăritori pe Instagram. Se descria drept „drama queen’, iar pozele ei strângeau încă de pe atunci sute de like-uri. Imaginile postate de Ștefania Alina Drugă pe rețelele de socializare arată că, până la 19 ani, tânăra a fost implicată în numeroase proiecte. Aceasta s-a fotografiat în platoul emisiunii „Xtra Night Show’, dar și alături de vloggeri celebri, precum frații Munteanu. De asemenea, este studentă la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), iar ocazional, profesează ca model, fiind atrasă de acest hobby.

Sursă foto: Instagram /Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter