Fiica lui Cătălin Crișan joacă în filmul O secundă: "Drumul spre Oscar a început". Ce rol are Daria

Publicat pe

Fiica lui Cătălin Crișan joacă în filmul „O secundă', în regia lui Octavian Iacob. Foarte mândră, Lucia Bubulac a notat pe Facebook că drumul spre Oscar al fiicei sale a început. Fiica lui Cătălin Crișan și a medicului Lucia Bubulac este studentă în anul al III-lea la Actorie, la UNATC. Deși se pregătește pentru examenul de licență, Daria are în desfășurare și câteva proiecte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dacă în trecut a cochetat cu Medicina și toți se așteptau să calce pe urmele mamei sale, de profesie medic, fiica lui Cătălin Crișan s-a îndreptat către muzică și actorie. În vârstă de 21 de ani, Daria este o frumusețe răpitoare și a moștenit de la tatăl său talentul de a cânta. De altfel, fiica lui Cătălin Crișan promite o carieră înfloritoare ca artistă, dar și ca model.

Fiica lui Cătălin Crișan joacă în filmul O secundă: "Drumul spre Oscar a început". Ce rol are DariaFiica lui Cătălin Crișan joacă în filmul O secundă: "Drumul spre Oscar a început". Ce rol are Daria

Fiica lui Cătălin Crișan joacă în filmul O secundă. Ce rol are Daria

Fiica lui Cătălin Crișan joacă în filmul „O secundă', în regia lui Octavian Iacob, în care ea va juca rolul unei balerine, Vera Timosenko. Însă nu doar ea este implicată în acest proiect, ci și fratele ei. Iar dezvăluirea a fost făcută chiar de mama copiilor, Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan.

„DRUMUL SPRE OSCAR A ÎNCEPUT. Un film în care vor fi prezenți și copiii mei. Daria va fi Vera Timosenko, iar Raris va avea o contribuție la coloana sonoră. Mulțumesc dl.regizor OCTAVIAN IACOB pentru această oportunitate!', a scris Lucia Bubulac pe contul ei de Facebook, în care anunță contribuția pe care o au cei doi copii ai săi și ai lui Cătălin Crișan în producția „O secundă'.

Citește și: Nico recunoaște că există rivalitate în industria muzicală.Ce spune despre Luminița Anghel și Monica Anghel: „Cu cele două…'

Citește și: Corina Chiriac a fost la un pas să rateze „Steaua fără nume':'Nu mai puteam vorbi'. Cine a salvat-o, în ultima clipă

Citește și: Vlăduța Lupău a plecat singură în America, pentru concerte. Cine are grijă de fiul ei:’Inima mea e…’

Citește și: Adelina Pestrițu, experiență neplăcută la o ședință foto:'Am pierdut ziua degeaba'

Alături de ce mari actori joacă fiica lui Cătălin Crișan în filmul O secundă

Daria Crișan va juca alături de alte nume mari din industrie, precum Maia Morgenstern, Constantin Cotimanis, Monica Davidescu, Augustin Viziru și Geanina Ilieș. De asemenea, în film vor mai apărea CRBL, Elwira Petre și Kamara Ghedi.

Daria nu a dat prea mult informații cu privire la rolul ei din filmul „O secundă'.

„Pot să vă spun doar că mă cheamă Vera Timosenko şi sunt balerină. Am făcut dans, când eram mică. Dar, acum, a trebuit să fac o schimbare către balet.

Ce am făcut până acum era mai mult de relaxare, pentru acest film totul a fost mai încordat, fix ca la baletul profesionist.

Aşa că a trebuit să fac schimbarea între stilurile de dans. Dar mi-a plăcut mult această provocare', a declarat Daria Crișan pentru Click.

Daria Crișan, pe scena Teatrului de Operetă din București

Fiica lui Cătălin Crișan va urca și pe scena Teatrului de Operetă din București. Aici, ea va juca în piesa HeartBeat ce va avea premiera pe data de 17 decembrie.

„Este un musical scris 100% în limba română, este 100% original. Eduard Petru Jighirgiu este compozitorul, regizorul, scenograful, a lucrat pentru acest spectacol împreună cu soţia lui, Adriana Drăguţ. Ne-au îmbrăţişat în echipa lor foarte frumoasă. Ei au şi o şcoală care pregăteşte copiii în zona artei. Şi vom juca, la Operetă, ceea ce este mare lucru!', a povestit tânăra despre piesa HeartBeat.

Totodată, Daria a mărturisit că, în paralel, cântă câteva piese cu fratele ei mai mic, Raris (19 ani). Tânărul care a moștenit și el pasiunea părinților săi pentru muzică, este student la Conservator, la Secţia Muzică Uşoară.

Daria cântă de la 10 ani, fiind urmată în pasiune de fratele său, Raris.

Având deja la activ câteva premii în domeniu, Daria a intrat în urmă cu trei ani în colectivul artistic al Teatrului ‘C. Tănase’, apărând astfel în spectacole de revistă ca actriță și solistă. Mai mult decât atât, fata a cântat alături de tatăl său în spectacolul aniversar al acestuia, de 30 de ani de la debut, ce a avut loc la Sala Palatului în 2017.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter