Surorile Lidiei Buble au comis-o! Gestul care a deranjat-o pe artistă: "Sunt neagră de supărare pe voi"

Publicat pe

Surorile Lidiei Buble au comis-o! Artista este foc și pară, exprimându-și nemulțumirea pe rețelele de socializare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mai în glumă, mai în serios, Lidia Buble și-a arătat supărarea la auzul veștii că surorile ei au plecat în vacanță fără ea. Obișnuite să plece împreună, de data acesta artista a rămas acasă, fără să explice motivele.

Cele patru surori ale sale, Daniela, Estera, Diana și Lorena au plecat la relaxare. Lidia le reproșează că anul trecut le-a luat cu ea în vacanță, însă nu a beneficiat și ea, la rândul ei, de același tratament. Cu toate că și-a început story-urile pe un ton serios, nu s-a putut abține până la final să nu râdă!

Citește și: Dana Rogoz dezvăluie motivul pentru care și-a anunțat cea de-a doua sarcină abia în trimestrul 2:„Sunt un om cu frici. Am păstrat secretul până când…'

Lidia Buble: „Pe mine m-ați lăsat acasă”

„Daniela Buble. Estera Buble, Diana Buble și Lorena Buble, să știți că sunt neagră de supărare pe voi. Și în cazul în care vă întrebați de ce sunt supărată pe voi…este foarte simplu. O să vă spun aici, să vă știe o țară întreagă. Deci….eu anul trecut când am plecat, v-am luat cu mine. Iar anul acesta, voi ați plecat toate în vacanță și pe mine m-ați lăsat acasă. Mulțumesc, sunteți foarte drăguțe! O să vă mai iau cu mine în vacanță, mai ales pe tine, Esti.”, le-a transmis Lidia Buble surorilor sale pe Instagram.

Citește și: Cum arată Anda Călin fără machiaj.Iubita lui Liviu Vârciu a avut curaj și s-a afișat naturală

Artista a revenit la sentimente mai bune până la final și le-a transmis surorilor cât de mult le iubește și cât de mult le simte lipsa.

„Cu toate acestea ca să vedeți că sunt fată nu bună, foarte bună, o să vă spun că mi este foarte dor de voi și că vă iubesc și abia aștept să vă văd”, a mai spus Lidia Buble.

Citește și: Jojo dezvăluie cum a cucerit-o Paul Ipate și motivul pentru care nu s-au căsătorit:„Eu nu îl iubesc pentru numele lui'/ EXCLUSIV

Surorile Lidiei Buble au comis-o! Gestul care a deranjat-o pe artistă: "Sunt neagră de supărare pe voi"Surorile Lidiei Buble au comis-o! Gestul care a deranjat-o pe artistă: "Sunt neagră de supărare pe voi"

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter