Ce surpriză i-a făcut Maia lui Teo, de ziua ei! La 16 ani, fiica prezentatoarei TV e superbă: s-a vopsit, se machiază și poate face carieră în modelling

Publicat pe

Maia este deja o adolescentă în toată regula, iar Teo are toate motivele să fie mândră de ea. Zilele trecute îndrăgita prezentatoare și-a serbat ziua de naștere, prilej cu care fiica sa i-a făcut o surpriză de proporții.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Teo, care cu puțin timp înainte declara pentru VIVA! că 'ziua de naștere nu mai este cine știe ce amuzament', a fost luată prin suprindere de fiica sa. Ce-i drept niciun cadou nu valorează mai mult decât gesturile făcute de copii. Iar Teo a reușit să fie surprinsă într-un mod cât se poate de plăcut. S-a emoționat până aproape să-i dea lacrimile.

În ziua în care Teo a împlinit 52 de ani, pe 2 iunie, fiica sa a făcut un gest emoționant. A avut parte de o zi de naștere pe cinste, cu oameni apropiați care i-au făcut urări frumoase și cadouri. Dintre toate, de departe cel mai înduioșător a fost mesajul transmis de fiica sa, lăsându-și mama fără cuvinte: „La mulți ani, prietena și mama mea! Sper ca fiecare zi sa îți fie la fel de luminata ca zâmbetul. Te iubesc”, i-a transmis Maia.

Citește și: Teo Trandafir a împlinit 52 de ani și are aproape trei decenii de carieră:'Ziua de naștere nu mai este cine știe ce amuzament'

„Am meritat? Am avut ochiul lui Dumnezeu deasupra? Sunt doar întrebări deșarte. Răspunsul este atât de evident… Te iubesc, iar tu știi, că-ți spun fără încetare”, a fost răspunsul lui Teo.

Teo și Maia, cele mai bune prietene

Cu toate că Teo nu intră în detalii atunci când vine vorba despre viața personală, este binecunoscut faptul că cele două au o relație specială, că se înțeleg de minune și armonia domnește în casa lor. Sunt prietene, mamă-fiică, iar Teo nu i-a ascuns faptul că este adoptată. I-a spus chiar pe la vârsta de doi ani și jumătate, într-un mod inedit: „Mi-am dat seama că e momentul, pur și simplu m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină, făceam pizza și mi-a rămas momentul întipărit în minte. Am întrebat-o: «Auzi, tu vezi perdelele astea colorate? Înainte erau negre, înainte de a veni tu. Florile astea le vezi? Înainte de a veni tu, nu erau»', a relatat Teo.

Citește și: Cum arată acum Maia, fiica lui Teo Trandafir.Are 16 ani și este o adolescentă foarte frumoasă!

Maia este o adolescentă cochetă

Maia a împlinit de curând 16 ani și este o adolescentă extrem de cochetă. Dacă, în ceea ce privește hainele, ea preferă ținutele casual-sport, lucrurile se schimbă la capitolul machiaj și coafură. Astfel, Maia adoră să se machieze și să-și aranjeze părul, preferând însă stilul natural, asemenea vedetelor internaționale. Tocmai de aceea, la o simplă privire pe contul ei de Instagram ne dăm seama că tânăra ar putea face carieră în modelling, dacă și-ar dori acest lucru.

Ce surpriză i-a făcut Maia lui Teo, de ziua ei! La 16 ani, fiica prezentatoarei TV e superbă: s-a vopsit, se machiază și poate face carieră în modellingCe surpriză i-a făcut Maia lui Teo, de ziua ei! La 16 ani, fiica prezentatoarei TV e superbă: s-a vopsit, se machiază și poate face carieră în modelling

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter