Teo, adevărul despre relația cu Adrian Sârbu și plecarea de la PRO TV: „M-am dus direct în cap“

Publicat pe

Cătălin Măruță a lansat un potcast numit „Acasă la Măruță', iar prima lui invitată a fost nimeni alta decât Teo Trandafir. Chiar dacă cei doi sunt „rivali' pentru că au emisiuni pe același tronson orar, la posturi concurente, respectiv Pro TV și Kanal D, în online sunt prieteni. Teo a făcut mai multe dezvăluiri legate de plecarea ei de la Pro TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir a avut mai multe discuții în contradictoriu cu Adrian Sârbu, discuții în urma cărora aceasta a plecat de la Pro TV în anul 2006. Teo Trandafir s-a dus la Romantica, aici devenind director și realizator al propriului show.

După un an, emisiunea ei a fost preluată de Cătălin Măruță.

Teo, adevărul despre relația cu Adrian Sârbu și plecarea de la PRO TV: „M-am dus direct în capTeo, adevărul despre relația cu Adrian Sârbu și plecarea de la PRO TV: „M-am dus direct în cap

Când am plecat de la Pro TV, la Romantica, m-am dus direct în cap. Știam că așa va fi. Publicul nu se duce niciodată după vedetă, suntem produse de televiziune. Publicul se duce după post. Am plecat din Pro TV pentru că eram burn out, eram praf. Două săptămâni am stat să mă gândesc dacă să plec. Zbârnâiam pur și simplu de stres. Când am plecat din Pro, Sârbu mi-a zis: Așa fac și eu cu oamenii care m-au dezamăgit în viață, îi uit! Tu, Măruță, nu mi-ai luat locul, pentru că nu a fost al meu niciodată', a spus Teo Trandafir, în emisiunea on-line, de pe canalul de YouTube al lui Cătălin Măruță.

Adrian Sârbu i-a salvat viața lui Teo Trandafir

Ironia a sorții a făcut, ca peste șase ani de la plecarea din Pro TV, Adrian Sârbu să fie cel care să-i salveze viața prezentatoarea emisiunii Teo Show. În ianuarie 2011, Teo Trandafir a fost internată la Spitalul Elias din București cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie. Pe 11 ianuarie, cu ajutorul lui Adrian Sârbu, aceasta a fost transportată cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, unde a suportat mai multe intervenții chirurgicale.

Citește și: Cine a fost primul iubit al lui Teo Trandafir și de ce s-au despărțit:”Mi-am văzut iubirea vieții plecând”

Citește și: Cum a început Teo Trandafir să lucreze în televiziune și ce rol a avut Mihai Tatulici în cariera ei:”I-am confirmat că lucrez la radio și mi-a spus că într-o zi voi lucra la TV” / EXCLUSIV

Citește și: Florin Busuioc a luat COVID-19 de la Cătălin Măruță. A stat două săptămâni în spital:„Ce dărnicie a avut'

Citește și: Cine este Ruslana Krutas, contorsionista de la Românii au talent.Alexandra Dinu i-a dat Golden Buzz

Am avut cinci anestezii generale. Când l-am văzut pe Sârbu plângând lângă mine, atunci mi-am dat seama că pot să mor. Dar muream în fală. Nu mai vorbisem cu el de șase ani. Când m-am trezit după anestezii, aveam creierul gol. Nu știam cine sunt, dacă am copil, cine sunt părinții mei. După 24 de ore mi-am amintit două cuvinte: George Clooney', a mai povestit Teo.

Teo Trandafir: „Lumea a zis: unde e grasa mea?'

Teo Trandafir a dus o luptă și cu kilogramele. În anul 2013, aceasta a suferit o intervenție chirurgicală de gastric sleeve, în urma căreia și-a micșorat stomacul. Telespectatorii au fost destul de șocați de schimbare, iar audiența a picat în momentul în care Teo s-a întors la emisiune.

Cel mai mult am avut 140 kg. Acum nu știu cât am, nu mă mai cântăresc. Când am slăbit prima dată 30 de kg și m-am întors la emisiune, a picat audiența. Lumea a zis: unde e grasa mea? După operația făcută de doctorul Cătălin Copăescu, stomacul meu din 2 litri a ajuns la 45 ml. După 3 săptămâni, când am mâncat hrana solidă, doi crenvurști, am crezut că leșin', a mai povestit Teo Trandafir.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran YouTube

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter