Tinu Vidaicu a fost operat. Roxana Ionescu a avut grijă de el în spital: ”Revin în forță”

Publicat pe

Tinu Vidaicu, iubitul Roxanei Ionescu, a ajuns pe masa de operație, după ce a avut niște probleme. În spital, vedeta a avut grijă de bărbatul cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani.

Recent, iubitul Roxanei Ionescu a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchi, iar acum Tinu Vidaicu se simte mult mai bine. „Mama natură' a fost alături de bărbatul pe care îl iubește, iar cei doi au luat masa în spital. Până acum, logodnicul Roxanei Ionescu a preferat să țină ascuns faptul că a fost operat și abia acum, la o săptămână, a dezvăluit că a avut probleme de sănătate.

'Poza e de acum o saptamana 😏🍾 Pentru cei invidioși, să nu vă bucurați prematur, revin mai în forță ca oricând, în curând.', a scris Tinu Vidaicu pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Roxana Ionescu, prima apariție după ce s-a aflat că a pierdut sarcina

Roxana Ionescu, primele declarații după ce a pierdut sarcina

De mai mulți ani, Roxana Ionescu are o relație cu Tinu Vidaicu, iar cei doi urmau să devină părinții unui băiețel. Totul a fost minunat până când sarcina vedetei s-a oprit din evoluție, iar vestea a picat ca un trăsnet pentru cei doi.

„S-au întâmplat foarte multe lucruri în ultimii 12 ani. Am schimbat oraşul, jobul. Tot timpul am avut norocul să ies repede dintr-o cumpănă. A mai fost un moment fericit, după care a urmat cel mai trist. Ce s-a întâmplat cu bebe. (…) Suntem împreună şi cred că vom face tot posibilul ca să avem doar momente fericite în viaţă. În general e greu, dar îmi place să nu stau cu gândul doar acolo. Fac orice să mă detaşez cât se poate. Dacă stau şi mă îngrop în acea problemă tot mie îmi fac rău şi celor din jurul meu. Mă ajut prin muncă, ies foarte mult. Timpul te face să te gândeşti altfel. (…) La anul sperăm (n.r. nunta)', a spus Roxana Ionescu.

FOTO: Instagram

Tinu Vidaicu a fost operat. Roxana Ionescu a avut grijă de el în spital: 'Revin în forță'Tinu Vidaicu a fost operat. Roxana Ionescu a avut grijă de el în spital: 'Revin în forță'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter