Primele imagini cu Cătălin Cazacu după ce i-a luat locul Andreei Mantea în emisiunea "Se strigă darul", de la Kanal D

Publicat pe

O ediție inedită Se strigă darul!' va putea fi urmărită sâmbătă această, de la ora 20:00, la Kanal D. În echipa Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru, amfitrionii petrecerilor de nuntă, intervine, în ediția această, o schimbare neașteptată!

Pentru că nuntă de sâmbătă, a mirilor Victor și Oana, are loc în satul Valea Silistii, comună Aninoasa, jud Argeș, Mihai Mitoșeru se pregătește, încă de dimineață, de competiție.

Primele imagini cu Cătălin Cazacu după ce i-a luat locul Andreei Mantea în emisiunea "Se strigă darul", de la Kanal DPrimele imagini cu Cătălin Cazacu după ce i-a luat locul Andreei Mantea în emisiunea "Se strigă darul", de la Kanal D

Dornic să o înfrunte pe Andreea Mantea, încă de la primele ore ale dimineții, Mitoseru își da întâlnire cu frumoasă lui colegă. Spre surprinderea lui Mihai, la ora stabilită, apare altcineva… Cătălin Cazacu. Crezând că s-a întâlnit întâmplător cu Cătălin, Mihai Mitoseru îi da binețe colegului sau de trust și apoi, îi face vânt', continuând să o aștepte pe Andreea Mantea. Cătălin Cazacu însă, îi da de grație lui Mitoseru, când îl anunță vestea cea mare:

M-a sunat Andreea Mantea și mi-a spus: ăla>… Așa că, ediția asta te bați cu mine…de fapt, iei bătaie de la mine', îl Cătălin Cazacu pe colegul Mitoseru.

Fără să se lase deloc impresionat, și foarte sigur el, Mihai Mitoseru i-o retează lui Cazacu:

Știi ceva? Ai venit degeaba, n-are rost să te mai plimbi. (…) Ia-ți lada de zestre și întoarce-te de unde ai venit!', îi transmite Mihai Mitoseru lui Cazacu.

Cum se va descurcă Cătălin Cazacu în această ediție, în locul Andreei Mantea și, dacă îl va învinge pe colegul Mihai Mitoseru, în competiția darurilor, aflați sâmbătă această, începând cu ora 20:00, într-o ediție inedită Se strigă darul!', numai la Kanal D. Dacă va fi sau nu mulțumită Andreea Mantea de prestația lui Cazacu în această ediție Se strigă darul!', rămâne de văzut … 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter