Toni Iuruc a fost căsătorit de două ori. Iubitul Simonei Halep a divorțat recent de fosta soție

Publicat pe

Viața lui Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep, este extrem de interesantă. De când a intrat în atenția presei, detalii despre trecutul iubitutului jucătoarei de tennis au ieșit la iveală. Toni Iuruc a divorțat în urmă cu câteva zile, după o căsnicie de 10 luni.

Totul merge ca pe roate pentru Simona Halep de la carieră până la viața sentimentală. În viața jucătoarei de tennis a apărut un bărbat care a reușit să o cucerească. Recent, Simona Halep și Toni Iuruc au confirmat relația, după ce au fost surprinși sărutându-se pe litoral.

Dat fiind faptul că Simona Halep este celebră, în atenția presei a intrat și iubitul ei. Toni Iuruc a mai fost căsătorit, iar căsnicia lui a durat doar 10 luni. Iubitul milionar al Simonei Halep a fost căsătorit cu Liana, o femeie pe care a iubit-o extrem de mult, însă apropiații nu au fost deloc de acord cu ea. Se pare că Toni Iuruc a descoperit că soția lui are o relație extraconjugală și a decis să pună punct relației, potrivit cancan.ro. Divorțul celor doi a avut loc în urmă cu câteva zile.

Liana, fosta soție a lui Toni Iuruc, este însărcinată, iar iubitul Simonei Halep așteaptă acum să afle dacă este copilul lui sau al celui cu care soția lui îl înșela.

Toni Iuruc se află la al doilea divorț

Iubitul Simonei Halep a trecut prin multe în viață. Bărbatul milionar se află la cel de-al doilea divorț. Prima soție a iubitului Simonei Halep a fost Alina, un fotomodel cunoscut, cu multe contracte la activ. Alina provine dintr-o familie bună și îi plăcea foarte mult să iasă, iar Toni Iuruc nu ar fi putut ține pasul cu stilul ei de viață și au divorțat.

FOTO: Facebook

Toni Iuruc a fost căsătorit de două ori. Iubitul Simonei Halep a divorțat recent de fosta soțieToni Iuruc a fost căsătorit de două ori. Iubitul Simonei Halep a divorțat recent de fosta soție
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter