Dan Alexa, prima declarație după ce a fost lovit de Anamaria Prodan. Cum se apără fostul fotbalist: ”Am predat o lecție de educație tuturor bărbaților din România”

Publicat pe
Dan Alexa, prima declarație după ce a fost lovit de Anamaria Prodan. Cum se apără fostul fotbalist: 'Am predat o lecție de educație tuturor bărbaților din România'Dan Alexa, prima declarație după ce a fost lovit de Anamaria Prodan. Cum se apără fostul fotbalist: 'Am predat o lecție de educație tuturor bărbaților din România'

După ce incidentul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, care a încasat un pumn de la sexy-impresară, a devenit viral, singura care a dat declarații a fost Anamaria. Iată că fostul fotbalist a venit și el, abia acum, cu lămuriri. Iată cum și-a spălat rușinea acesta!

După ce Dan Alexa a fost lovit de Anamaria Prodan la finalul meciului dintre Astra și FC Botoșani, argumentul invocat de impresară a vizat câteva transferuri nereușite. Speculațiile duc, însă, în cu totul altă direcție, cât se poate de personală, dar cert este că brusc, fostul fotbalistul și acum și fostul antrenor Astra, a devenit sursă de glume între bărbați.

Dan Alexa, primele declarații despre incidentul cu Anamaria Prodan. A ajuns ținta glumelor

Până acum a preferat să păstreze tăcerea în privința incidentului, dar iată că Dan Alexa a ieșit la rampă cu o serie de declarații, în care invocă bunul simț și prietenia sinceră dintre el și soția cu Reghecampf.

'Vreau să precizez următoarele aspecte. Sunt un bărbat divorţat, adică liber. Ca orice bărbat liber îmi permit să ies cu diverse domnişoare pentru o zi, două sau pentru o noapte. Sunt un bărbat asumat de fel. Nu dau declaraţii şi nu dau checkin pe Instagram sau Facebook din locurile unde apar doar ca să ies in evidentă. Slavă domnului, am muncit o viaţă ca să nu am nevoie de asemena publicitate pe seama femeilor. Am 2 fetiţe minunate care sunt universul meu şi nu aş vrea să le dezamăgesc vreodată în viaţa mea. Pentru ele trăiesc. Pentru ele şi pentru fotbal.  Educaţia pe care am primit-o eu de la mama şi familia mea spune aşa –  un bărbat adevărat ocroteşte şi apăra o femeie. Are grija de ea. Nu ridica mâna la o femeie nici dacă moare. Femeia este făcută sa fie respectata şi iubită', a declarat Dan Alexa în exclusivitate pentru Prosport.

Dan Alexa: 'Episodul cu managerul meu Anamaria Prodan a fost unul copilăresc'

Mai departe, Dan Alexa a ținut să facă precizări despre natura relației sale cu Anamaria Prodan care rămîne, conform declarațiilor acestuia, în sfera profesională: 'Lătrăii care vorbesc pe la televizor sau prin ziare sunt patetici. Jenanţi. Cei ce se dau în spectacol şi fac declaraţii de genul Alexa este femeie fiindcă nu a fost în stare să o bată pe Anamaria Prodan' sunt jena definiţiei de bărbat! Episodul cu managerul meu Anamaria Prodan a fost unul copilăresc. Anamaria Prodan nu este bărbat. Este femeie. Femeile reacţionează haotic, reacţionează la impuls. Anamaria este o femeie impulsivă. Care pune inimă în orice face. Am fost supărat pe moment, clar. Am stat de vorbă imediat cu Anamaria. Şi-a cerut scuze. Ana este omul care îsi asumă şi bunele şi relele prin care trecem şi am trecut. A fost o copilărie din partea ei. Niciodată nu aş ridica mâna la Anamaria sau la o altă femeie. Am clarificat şi acest subiect şi am predat o lecţie de viaţă şi educaţie tuturor bărbaţilor din România.'

Foto: Prosport, Libertatea, VIVA!

Citește și:

Andreea Marin a debutat în televiziune la 18 ani, cu emisiunea „Țara lui Piticot'. Încă are amintiri de atunci: „Eram studentă la Informatică'

Drama neștiută a talentatei Tora Vasilescu. Îngrozitor ce i s-a întâmplat în tinerețe, în timpul unui spectacol! Actrița a vorbit despre cele două avorturi care au marcat-o

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter