Trei ani fără Stela Popescu! Cum arată acum mormântul regretatei actrițe: "Fiica ei nu prea vine pe aici"

Publicat pe

Au trecut doar trei ani de la moartea Stelei Popescu, însă marea actriță pare să fi fost uitat de apropiați. Iată cum arată acum mormântul său de la Cernica!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani. Marea actriță a fost găsită fără suflare în locuința sa de către propria fiică.

Au trecut deja trei ani de când fiica sa a găsit-o în casă, la 12 ore de la deces. În ciuda eforturilor susținute ale medicilor de a o resuscita, a fost prea târziu pentru marea actriță.

Cum arată mormântul Stelei Popescu de la Cernica

Stela Popescu a fost înmormântată la Cernica, iar mormântul său pare să fie uitat, dat fiind că fiica sa adoptivă nu ar mai fi venit de ceva vreme. O apropiată a femeii a precizat că Doina Maximilian nu doar că nu ar vizita prea des mormântul mamei, dar nu ar respecta nici tradițiile privind pomenirea sa.

Totuși, femeia a pus totul pe seama vremii, fără să mai judece motivele pentru care mormântul a fost aproape uitat.

„Ieri i-am adus şi eu o floare. Însă, fiica doamnei Stela nu prea vine pe aici, şi vorba aceea, domnia sa i-a lăsat atâta avere. Am înţeles că nici pomeni nu-i face. Dar să nu judecăm', a povestit femeia, potrivit click.ro.

Citește și: Stela Popescu a lăsat o avere fabuloasă, dar fiica ei nu a rezistat nici 3 luni în casa mamei sale!Ce a determinat-o să plece

Citește și: Alexandru Arșinel, mai trist ca niciodată. Nu-și poate reveni după moartea Stelei Popescu:'Câteodată mi se face frică fără ea'

Citește și: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu! Mama fetițelor lui a cerut ordin de protecție:'A fost lovită în zona feței și s-a dus direct la Poliție'

Citește și: A început scandalul! Pepe, prima reacție după ce Raluca a obținut ordin de restricție împotriva lui:'Vom discuta în instanță'

Soțul Stelei Popescu, dezvăluiri la 3 ani de la moartea actriței

Dan Puican, primul soț al actriței, nu se poate împăca deloc cu gândul că îndrăgita vedetă a murit singură nici la trei ani de la moartea artistei..

Dan Puican mărturisește că împreună cu actuala lui soție vor pregăti câteva pachete pe care să le dea pomană, la biserică, în ziua în care se vor împlini trei ani de la șocanta trecere în neființă a Stelei Popescu. Primul soț al actriței spune că se va ruga pentru sufletul celei care a fost una dintre cele mai iubite vedete pe care le-a avut România. Totuși, un gând îl macină de trei ani.

Trei ani fără Stela Popescu! Cum arată acum mormântul regretatei actrițe: "Fiica ei nu prea vine pe aici"Trei ani fără Stela Popescu! Cum arată acum mormântul regretatei actrițe: "Fiica ei nu prea vine pe aici"

‘Îmi pare atât de rău că a murit singură în casă, fără ca nimeni să nu-i aprindă o lumânare. Cred că a murit în seara zilei de 22 noiembrie, fiindcă a doua zi dimineaţă nu a mai răspuns la niciun telefon. Ea care răspundea imediat. Nici nu apuca telefonul să sune de două ori…Mare păcat!’, spune Dan Puican.

Averea lăsată de Stela Popescu s-a dus pe Apa Sâmbetei

Stela Popescu a muncit toată viața, motiv pentru care a acumulat o avere impresionantă. Toate proprietățile, bunurile și banii i-au revenit Doinei Maximilian, fiica adoptativă a răposatei actrițe. Fiica Stelei Popescu are 65 de ani, însă pare că nu își găsește locul nicăieri. Ea a abandonat fiecare casă în care a locuit. Doina a stat doar trei luni în vila din București, iar în casa de la 2 Mai, ea nu a rezistat mult și a părăsit-o.

Doina a moştenit o avere considerabilă, mai exact un bloc cu trei etaje în Bucureşti, estimat la cel puţin 500.000 de euro, vila din Crevedia, de 220.000 de euro, cea de la mare, în staţiunea 2 Mai, de 200.000 de euro, dar şi o alta, de peste 250.000 de euro, în București, unde artista a locuit până pe 23 noiembrie 2017, când a murit. Actriţa mai deţinea un apartament pe Calea Moşilor şi o casă pe Strada Thomas Masaryk, mai multe terenuri, dar şi un cont de 300.000 de euro.  

Sursa foto: Hepta, Wowbiz.ro

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter