Ultimele cuvinte ale lui Diego Maradona înainte de a muri. Nu a mai apucat să-și îndeplinească ultima dorință

Publicat pe

Ultimele cuvinte ale lui Diego Maradona înainte de a muri. Marele fotbalist a fost găsit fără suflare în locuința sa din apropierea Capitalei Buenos Aires.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

S-a aflat care au fost ultimele cuvinte ale lui Diego Maradona înainte de a muri. Ce le-a spus apropiaților înainte de a se stinge din viață. Vestea a venit ca un șoc pentru toată lumea. Marele jucător de fotbal a murit în urma unui stop cardio-respirator, el având un edem pulmonar acut din cauza insuficienței cardiace cronice. Maradona a rămas fără suflare în timpul somnului, iar apropiații au fost ultimele persoane cu a vorbit înainte de a muri.

Se pare că miercuri, Diego Maradona le-ar fi spus apropiaților că nu se simte tocmai bine, acestea fiind ultimele sale cuvinte înainte de a muri. Și nepotului său îi zisese că nu este într-o stare bună, apoi s-a dus în dormitor să doarmă, unde s-a stins din viață. 'Mă simt rău', a spus marele fotbalist înainte de a muri.

Ultimele cuvinte ale lui Diego Maradona înainte de a muri. Nu a mai apucat să-și îndeplinească ultima dorințăUltimele cuvinte ale lui Diego Maradona înainte de a muri. Nu a mai apucat să-și îndeplinească ultima dorință

Ultima dorință a lui Diego Maradona

Diego Maradona a murit pe 25 noiembrie 2020, însă El Pibe DOro, Zeul Argentinei, va rămâne pentru eternitate în inimile fanilor. Maradona avea doar 60 de ani, dar o viață cât un roman, presărat cu glorie și decădere. Dramele personale nu i-au răpit vreo clipă, însă, renumele de cel mai mare fotbalist din toate timpurile.

Citește și: Dramele lui Diego Maradona, cel mai mare fotbalist din toate timpurile.S-a născut într-o familie foarte săracă și a consumat droguri, prima oară, la 24 de ani

Citește și: Cum arată fiul Nadiei Comăneci, la 14 ani.Dylan a câștigat primul lui concurs de gimanstică în 2020

Citește și: Trecutul neștiut al Dariei Radionova, iubita lui Alex Bodi.Relație secretă cu un indian bogat, însurat și cu 6 copii acasă

Citește și: Oana Roman, despre căsniciile eșuate ale lui Pepe.Mesaj subtil pentru Oana Zăvoranu

Ultima dorință a lui Diego Maradona: „Visez să mai înscriu un gol Angliei, dar cu mâna dreaptă”. Acesta a fost răspunsul marelui fotbalist într-un interviu acordat pentru France Football, 30 octombrie, când a împlinit 60 de ani.

Diego Armando Maradona, considerat cel mai înzestrat jucător de fotbat din toate timpurile, a fost și va fi pentru totdeauna tratat, în țara natală asemenea unui zeu, fanii înrăiți înființând un fel de biserică maradoniană, în care rugăciunea „Tatăl nostru' a fost înlocuită cu „Diego al nostru', obiectul sacru este o minge, iar ritualul de botez constă într-un gol perfect, înscris cu mâna.

FOTO: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter