Un nou simptom asociat cu noul coronavirus! Este un act involuntar banal, dar specialiștii avertizează să nu-l ignorăm

Publicat pe

Cercetătorii au descoperit un nou simptom ce ar putea fi asociat cu noul coronavirus! Este vorba despre un act involuntar cu care toți ne-am confruntat, la un moment dat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Până acum există câteva simptome clare asociate cu noul coronavirus: febra, tusea seacă, durerile musculare, pierderea mirosului și gustului s-ar număra printre acestea. Însă, misterul încă planează asupra tuturor implicațiilor, motiv pentru care în urma cercetărilor temeinice tot s-au mai adăugat simptome care să ajute la depistarea bolii.

Se pare că, acum, pe lista simptomelor s-ar putea adăuga și sughițul. În cazul în care acesta este persistent, ar trebui luate primele măsuri, atenționează specialiștii.

Citește și: Klaus Iohannis a făcut anunțul:Toate restaurantele se redeschid de la 1 septembrie

Sughițul excesiv, simptom de COVID-19?

La această concluzie s-a ajuns după ce doi bărbați, care au ajuns cu crize severe de sughiț la spital, au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

Doctorii au menționat că pacienții nu aveau niciun alt simptom de COVID-19, în afară de sughițul excesiv. În cazul unuia dintre bărbați ar fi fost vorba despre un nivel scăzut de sodiu în organism, ceea ce ar fi putut genera criza de sughiț.

Citește și: Decizia judecătorilor în dosarul lui Whats Up.Cântărețul a mușcat trei polițiști care au încercat să-l încătușeze

În urma studiilor, s-a constatat că virusul ar ataca tractul gastro-intestinal, și cum este afectat și nervul care controlează diafragma, atunci survine sughițul ca o contracție involuntară a acesteia, notează spynews.ro.

Chiar dacă până la acest moment nu a fost dovedită științific veridicitatea teoriei, experții consideră că ar fi bine să nu se neglijeze nici acest aspect.

Citește și: Mircea Badea refuză să-și trimită copilul la școală, din 14 septembrie:Scapă cine poate!'

Sursa foto: pexels.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter