Au trecut 7 ani de la divorțul de Mihai Albu, dar nu s-a spus tot. Iulia Albu: "Adevărul se va afla și, când se va afla, vine furtuna"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Iulia și Mihai Albu au divorțat în urmă cu 7 ani, însă lucrurile nu s-au liniștit până la acest moment și încă nu s-a spus tot între ei! Iulia Albu se arată deranjată de faptul că fostul soț dă declarații în care folosește numele ei, mai ales că la mijloc este vorba și despre copilul lor! Vedeta ne-a spus că, în cele din urmă, va ieși la iveală tot adevărul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Te numeri printre acele persoane publice care sunt hăituite de prietenii virtuali sau fanilor le este frică să intre în polemici cu tine?

Pe mine mă iubește toată lumea. Chiar nu mi s-a întâmplat să fiu agresată, pe canalele de social media. Au existat foarte multe momente în care s-ar fi putut întâmpla asta, dar mie oamenii nu-mi scriu lucruri urâte sau sunt mult prea puțini cei care fac asta. N-am observat vreo mișcare a maselor, în acest sens. Nu am observat asta niciodată, nici măcar în perioada cu găina, care este o perioadă la care eu țin foarte mult, de altfel. Găina încă există. Se mai întâmplă să mă întâlnesc cu oameni pe stradă și să mă întrebe ce notă le-aș   da   în   funcție   de   cum   sunt îmbrăcați. Mi se pare foarte amuzant.

Citește și: Dragoș Bucur, confesiuni neașteptate:„Am refuzat multe castinguri pentru proiecte care s-au transformat în mari succese'. Ce spune despre câștigurile sale / EXCLUSIV

Nu ți s-a întâmplat chiar niciodată să fii taxată pentru o acțiune sau o vorbă spusă?

Ba da, mi-am adus aminte. Pe subiectul studiilor chiar mi-am atras foarte mult hate. Am ajuns la punctul în care să-mi scrie oamenii să nu mă mai laud cu atâtea facultăți, pentru că oricine poate să facă o facultate. Vreau să le spun, pe această cale, că e foarte important să aveți studii superioare. Nu vă uitați la oamenii aceștia care fac doar zgomot de fundal. Dacă nu aveți o pregătire de specialitate în spate, nu aveți cum să faceți performanță.

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Cheloo.Cântărețul e din nou fericit după un divorț dureros

După atâția ani în showbiz, te mai deranjează când se scrie sau se afirmă ceva poate neadevărat sau exagerat despre tine?

Mă deranjează când se scrie că am o intervenție la buze. Practic, se scrie o dată la trei zile că am ceva făcut la buze. Mi se pare nociv, pentru că fetele din ziua de azi vor avea senzația că, dacă nu au o intervenție estetică, este ceva în neregulă cu ele. Ceea ce nu este OK. Eu nu vreau ca fiica mea să trăiască într-o astfel de societate. De aceea am tot timpul această reacție de a nega și de a sări în capul celor care spun lucruri neadevărate. Bine, mă mai deranjează foarte tare și când se scriu lucruri în legătură cu fostul meu soț. De fapt, mă deranjează că fostul meu soț dă declarații în care folosește numele meu. Și sincer, acum fără nicio modestie, consider că este jenant pentru o persoană să facă lucrul ăsta, mai ales atunci când la mijloc este un copil, iar eu chiar nu doresc să apar în presa de scandal. Pe mine nu mă caracterizează scandalul. Nu din punct de vedere personal. Adevărul se va afla și, când se va afla, vine furtuna.

Citește și: Klaus Iohannis a făcut anunțul:Toate restaurantele se redeschid de la 1 septembrie

Au trecut 7 ani de la divorțul de Mihai Albu, dar nu s-a spus tot. Iulia Albu: "Adevărul se va afla și, când se va afla, vine furtuna"/ EXCLUSIVAu trecut 7 ani de la divorțul de Mihai Albu, dar nu s-a spus tot. Iulia Albu: "Adevărul se va afla și, când se va afla, vine furtuna"/ EXCLUSIV

Sursa foto: PR, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter