Va deveni sau nu regină Kate Middleton când Prințul William va fi încoronat? Ce titlu va purta ducesa de Cambridge

Publicat pe

Va deveni Kate Middleton regină? După moartea Prințului Philip au luat naștere o serie de speculații privind titlul pe care îl va purta Kate Middleton în momentul în care soțul ei, Prințul William, va prelua tronul, după tatăl său, Prințul Charles. Întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă va deveni Kate Middleton regină sau nu. Ce titlu ar urma să poarte, de fapt, ducesa de Cambridge.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Prințul Philip a murit la 99 de ani, iar la înmormântarea ducelui de Edinburgh Kate Middleton a dat un exemplu de clasă și rafinament cu ținuta purtată. A fost extrem de lăudată și pentru comportamentul ei față de Prințul Harry, în momentul reîntâlnirii cu fratele lui, Prințul William.

După toate aceste evenimente, mulți se întreabă dacă soția Prințului William va deveni regină în momentul în care lui îi va reveni rândul la tron. Ordinea succesiunii la tron, după Regina Elisabeta, este Prințul Charles, iar apoi Prințul William.

Va deveni sau nu regină Kate Middleton când Prințul William va fi încoronat? Ce titlu va purta ducesa de CambridgeVa deveni sau nu regină Kate Middleton când Prințul William va fi încoronat? Ce titlu va purta ducesa de Cambridge

Va deveni Kate Middleton regină?

Când prințul Charles va fi încoronat rege, prințul William va prelua funcția de prinț de Wales, iar lui Kate Middleton îi va reveni titlul de Prințesă de Wales, un titlu pe care Camilla l-a refuzat din respect pentru regretata Lady Di.

William va prelua, de asemenea, ducatul Cornwall, în timp ce prințul Charles, în calitate de monarh domnitor, va prelua ducatul Lancaster de la Regina Elisabeta.

Această trecere a puterii și a titlului se va repeta atunci când prințul George, în calitatate de fiul cel mare al monarhului conducător, va deveni Prințul de Wales, după ce tatăl său va fi încoronat rege, potrivit britishheritage.com.

Când Prințul William va deveni rege, în mod automat, se va schimba și titlul soției sale Kate Middleton. Tot mai mulți sunt ndeumeriți privind titlul pe care-l va primi, dat fiind legăturile de sânge albastru. Kate Middleton va primi titul de regină consoartă și va avea parte de un eveniment mai restrâns de numire, în comparație cu cel care se va organiza în cinstea lui William.

De ce Prințul Philip nu a devenit rege, iar Kate Middleton va fi regină

O altă nelămurire care a apărut în legătură cu titlul pe care îl va primi Kate Middleton are și cu faptul că Prințul Philip nu a devenit niciodată rege, în ciuda anilor petrecuți la brațul Reginei Elisabeta.

Există o explicație, care ține de un sistem patriarhal vechi. Potrivit acestuia, regii sunt mai înalți în rang decât reginele. Cu alte cuvinte, în cazul în care ducele de Edinburgh ar fi devenit monarh, atunci ar fi avut un titlu mai înalt decât cel al Reginei Elisabeta. Ceea ce nu a putut fi posibil, dat fiind că nu el a fost cel născut în familia regală.

În plus, Kate Middleton nu va fi un caz singular, ci și alte soții de monarhi au mai fost în aceeași situație. Un exemplu în acest sens îl constituie mama suveranei, adică soția Regelui George al VI-lea. A devenit Regina Elisabeta, înainte de a fi numită Regina Mamă, după moartea soțului ei. Similar, bunica actualei regine, soția Regelui George al V-lea, a devenit Regina Mary, conform impact.ro.

Citește și: Semnificația colierului purtat de Kate Middleton la funeraliile Prințului Philip.A aparținut și Prințesei Diana

Citește și: Meghan Markle, adevărul despre cearta cu Kate Middleton:”M-a făcut să plâng. Chiar m-a rănit”

Citește și: Cum a cerut-o Radu Vâlcan în căsătorie pe Adela Popescu:„Plănuisem ceva ca-n filme, dar am jucat atât de prost…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce au vorbit Prințul Harry și Prințul William la înmormântarea Prințului Philip.Experții au citit pe buze!

Kate Middleton a impresionat la înmormântarea Prințului Philip

Imaginile cu Kate Middelton au făcut înconjurul lumii, după ce a purtat o rochie pe care o mai îmbrăcase și în anul 2018. Ducesa de Cambrige a dat dovadă de stil, eleganță și rafinament cu ținuta pe care a ales-o.

În 2018, la Festivalul Legiunii Regale Britanice de Ziua Comemorării, Kate Middelton a purtat aceeași rochie. Deși a purtat haine de doliu, soția Prințului William a reușit să atragă toate privirile prin frumusețe și simplitate. Rochia purtată de Ducesa de Cambridge semnată de Roland Mouret valorează 1605 lire sterline. Ținuta a fost accesorizată și cu o pălărie cu voal, semnată Philip Treacy.

Colierul de la gâtul Ducesei de Cambridge a fost observat de toată lumea. Bijuteria a aparținut Prințesei Diana, iar Kate Middleton l-a mai purtat și în urmă cu trei ani, atunci când Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip împliniseră 70 de ani de căsătorie.

Sursa foto: Hepta

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă