Meghan Markle, adevărul despre cearta cu Kate Middleton: "M-a făcut să plâng. Chiar m-a rănit"

Publicat pe

Meghan Markle a vorbit recent, în cadrul interviului de la Oprah și despre ceara cu Kate Middleton și relația dintre ele, subiect care a fost descris pe larg în presă la vremea respectivă. Partea ei de adevăr este cu totul alta!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Meghan Markle a primit porecla de „Ducesa Dificilă” de-a lungul șederii ei la Buckingham, iar despre relația ei cu Kate Middleton, dar și cu ceilalți membri ai familiei regale britanice s-a comentat pe larg. Iată însă că, duminică seară, în cadrul interviului cu Oprah Winfrey, Ducesa de Sussex a dat pentru prima oară cărțile pe față… Iar partea ei de adevăr este cu totul diferită.

Meghan Markle, adevărul despre cearta cu Kate Middleton: "M-a făcut să plâng. Chiar m-a rănit"Meghan Markle, adevărul despre cearta cu Kate Middleton: "M-a făcut să plâng. Chiar m-a rănit"

Kate Middleton a făcut-o pe Meghan să plângă!

Celebra ceartă dintre Kate Middleton și Meghan Markle a făcut să curgă multă cerneală la vremea respectivă, presa scriind că, ducesa de sussex i-a făcut zile negre cumnatei sale cu toanele ei imposibile și că a făcut-o chiar să plângă, cu puțin timp înainte de nunta cu Prințul Harry.

Meghan Markle a a mărturisit pentru Oprah că nu ea a fost cea care a făcut-o să plângă pe Kate Middleton, ci lucrurile ar fi stat exact invers… chiar dacă, la vremea respectivă, tabloidele britanice au înfierat-o pe ea! Incidentul a avut loc cu puțin timp înainte de nunta ei cu Prințul Harry, iar ulterior Kate Middleton i-a cerut scuze.

„Toată lumea în cadrul instituţiei (casa regală – n.r.) ştia că acest lucru nu era adevărat', a mărturisit Meghan, subliniind că acesta a fost începutul unei „adevărate campanii de denigrare', dar şi „un punct de cotitură' în relaţiile sale cu familia regală britanică.

 „- Ai auzit spunându-se despre tine că ai făcut-o pe Kate Middleton să plângă? a întrebat-o Oprah Winfrey.

– Am auzit despre asta.

– Ai auzit despre asta?

– A fost un moment de cotitură.

– Ai făcut-o pe Kate să plângă?

– Nu. S-a întâmplat invers.

– Explică-ne ce vrei să spui.

– Cu câteva zile înainte de nuntă, ea (Kate) a fost supărată în legătură cu ceva. Avea dreptate în problema respectivă, care avea legătură cu rochiile domnişoarelor de onoare. M-a făcut să plâng. Chiar m-a rănit”, a spus Meghan în cadrul interviului.

Citește și: Prințul Harry, adevărul despre relația cu Regina Elisabeta și Prințul Charles, după ce a părăsit Familia Regală: „Am fost dezamăgit”

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit sexul bebelușului

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah! „Nu mai voiam să fiu în viață”

Meghan s-a simțit discriminată

Încă de când s-a aflat despre relația dintre Meghan Markle și Prințul Harry au existat îngrijorări cu privire la faptul că actrița provenea dintr-o familie birasială, iar Ducesa de Sussex a recunoscut că a simțit discriminarea venită din partea presei… și nu numai.

Chiar dacă a recunoscut că s-a simțit bine tratată de către bunica lui Harry și că relația ei cu Elisabeta a II-a a fost bună, Meghan a recunoscut că nu de același tratament s-a bucurat și din partea altor membri ai familiei, cărora nu le-a dezvăluit însă numele. De altfel, Meghan a pomenit despre îngrijorarea unuia dintre membrii familiei cu privire la culoarea lui Archie, care ar fi putut să iasă mai închis la culoare, iar din acest motiv s-ar fi produs schimbări în urma cărora micuțul nu a mai primit titlul de Prinț.

Harry a spus că, deși a avut o relație bună cu bunica lui, tatăl său l-a dezamăgit.

„Aici mai e de lucru. M-am simțit dezamăgit, pentru că și el a trecut prin ceva similar, știe ce înseamnă durerea, iar Archie e nepotul lui. Dar în același timp, sigur că întotdeauna am să-l iubesc, dar există suferință și voi continua să-mi fac o prioritate din repararea acestei relații', a mărturisit Harry.

În ceea ce-l privește pe fratele său, Prințul William, s-a limitat să spună doar că ei doi sunt pe „drumuri diferite'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter